ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μείνε εσύ, φύγε εσύ στους κίτρινους»

«Μείνε εσύ, φύγε εσύ στους κίτρινους»

Σε αναμμένα κάρβουνα «κάθονται» οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και βρίσκονται με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νεότερα

 

 

Σε στασιμότητα παραμένει το θέμα των ανανεώσεων και των αποχωρήσεων από το κιτρινόμαυρο ρόστερ. Και λογικό, από τη στιγμή που τις τελικές αποφάσεις παίρνει ο προπονητής. Η άφιξη του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη ωστόσο αλλάζει τα δεδομένα, ειδικά μετά τις συσκέψεις που έκανε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και ανθρώπους που προορίζονται να στελεχώσουν το τμήμα σκάουτινγκ.

 

Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα οι αποφάσεις έχουν παρθεί και τις επόμενες ημέρες οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ούτως ώστε να προκύψει ο κορμός πάνω στον οποίο θα προστεθούν οι μεταγραφές του καλοκαιριού. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές και μετά τον Ούγκο Σόουζα, ο οποίος αποτελούσε προτεραιότητα, βαρύτητα θα δοθεί στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Με τον βραχύσωμο επιθετικό έχουν γίνει συζητήσεις, χωρίς όμως ακόμα να βρεθεί η χρυσή τομή.

 

Σειρά θα πάρουν κι άλλοι, όπως για παράδειγμα οι Τζανακάκης, Πασάς, Αναγνωστόπουλος, Παυλίδης, Καντιμοίρης, Δεληζήσης και Διαμαντόπουλος. Παίκτες που φαίνεται να έχουν πάρει το πράσινο φως από τον Ερέρα για παραμονή στην ομάδα, σίγουρα όμως δεν είναι οι μοναδικοί. Οι δύο τελευταίοι εξάλλου δένονται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Κατηγορία στην οποία ανήκουν και οι Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Μουμίν, Βαλεριάνος. Αναμένεται πάντως με ενδιαφέρον το «μείνε εσύ, φύγε εσύ», καθώς όπως φημολογείται στην πορεία θα προκύψουν και… εκπλήξεις, είτε αυτές αφορούν ποδοσφαιριστές που δένονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, είτε ανήκουν στην κατηγορία των «ελεύθερων» μετά τις 30 Ιουνίου.

X