ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου στον Ηρακλή

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου στον Ηρακλή

Ικανοποίηση για την σταδιακή βελτίωση και σιγουριά για την ετοιμότητα στην έναρξη

Ο φετινός Ηρακλής και δη αυτός που σχηματίστηκε μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν και ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη, θυμίζει έντονα βρέφος.

 

Όπως αυτό κάνει αργά αλλά σταδιακά τα πρώτα του βήματα και καταφέρνει από το να μπουσουλάει να περπατάει και να στέκεται γερά στα πόδια του. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους κυανόλευκους που καθημερινά κάνουν μικρά αλλά άκρως σημαντικά βήματα προόδου. Ο Ημίθεος ήταν κακός στο παιχνίδι με τον Εθνικό και γλίτωσε τον αποκλεισμό στο 119’ και εν συνεχεία στα πέναλτι, αλλά ήταν καλύτερος-έστω και ελαφρώς- στο παιχνίδι με τη Θύελλα Καμαρίου. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που «πάτησε» μπάλα, έψαξε περισσότερο ορθολογικά το γκολ και είχε καλύτερες ενέργειες στην τελική προσπάθεια. Εξ ου και τα τρία τέρματα που πέτυχαν οι κυανόλευκοι στο δεύτερο μισό.

 

Αδυναμίες σαφώς και υπάρχουν, αρκετές εξ αυτών παρουσιάστηκαν και στον αγώνα της Τετάρτης, είναι όμως φανερό ότι ο Ηρακλής βρίσκεται σε καλό δρόμο. Εχει την ποιότητα και κυρίως τις πολλές επιλογές που θα του προσφέρουν λύσεις, ακόμη και όταν ένας αγώνας δείχνει να… στραβώνει. Είναι σίγουρο εξάλλου ότι στις πρώτες αγωνιστικές οι κυανόλευκοι θα παρουσιάσουν ένα πιο… ψυχρό πρόσωπο, με την έννοια ότι το πρώτιστο μέλημα θα είναι η κατάκτηση νικών ανεξαρτήτως εμφάνισης και απόδοσης.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/10)

 

 

 

X