ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μίχελ στο Metropolis: «Δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Μίχελ στο Metropolis: «Δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Ο τέως Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου μίλησε για την ήττα από την Μπάτε και την εικόνα της ομάδας

Σίγουρος ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν... ξέχασαν να παίζουν ποδόσφαιρο και θα βρουν το δρόμο τους εμφανίστηκε ο Λούμπος Μίχελ στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 

Ο τέως Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου υποστήριξε ότι η εμφάνιση με την Μπάτε ήταν εικόνα ντροπής αλλά οφείλεται στα πολλά παιχνίδια και στην σωματική και ψυχολογική κούραση των παικτών.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι μπορεί να χάθηκε ένας στόχος αλλά η ομάδα κυνηγά το στόχο του πρωταθλήματος και θα πρέπει πλέον να ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

 

Τέλος, επισήμανε ότι οι αληθινοί οπαδοί του συλλόγου θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μπάτε: «Σαφέστατα δεν ήταν μια καλή εμφάνιση, ήταν μια εμφάνιση ντροπή αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που έγινε αυτό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και δεν είναι εύκολο να κυνηγάς τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αν σε ορισμένα παιχνίδια δε βρεις από την αρχή τα σωστά πρόσωπα να στηριχθεί για να πάρεις το αποτέλεσμα είναι δύσκολο να γίνει αυτό στην πορεία. Η ομάδα είναι κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να εστιάσει στη  νίκη των επόμενων δύο παιχνιδιών και μετά θα γεμίσει μπαταρίες».  

 

Για την εικόνα της ομάδας: «Δεν προβληματίζομαι είμαι αισιόδοξος. Δεν ξεχάσαν το ποδόσφαιρο. Ο αληθινός ΠΑΟΚ ήταν στα παιχνίδια με Βασιλεία και Σπαρτάκ αλλά και Μπενφίκα. Η εικόνα δεν είναι καλή. Οι αληθινοί οπαδοί στέκονται στο πλευρό της ομάδας. Χάθηκε ένας στόχος αλλά είναι μπροστά μας ο ιστορικός στόχος του πρωταθλήματος. Υπάρχει ο Λεβαδειακός, υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα και εκεί θα πρέπει να ρίξουν όλο το βάρος στον Δικέφαλο».

X