ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μια πεντάδα αστέρων στον ΠΑΟΚ!

Μια πεντάδα αστέρων στον ΠΑΟΚ!

Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, “Μπίσε”, Πέλκας είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και παίζουν ανελλιπώς στην ίδια ομάδα

Μία πεντάδα αστέρων που ουσιαστικά “καλύπτει” την μισή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στα επίσημα παιχνίδια, είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια. Και μπαίνουν αισίως στον τέταρτο συνεχόμενο. Οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Πέλκας είναι μαζί ανελλιπώς στο ρόστερ και στο βασικό σχήμα από το 2016.

 

Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, οι τέσσερις πρώτοι συμπλήρωσαν τρεις γεμάτες σεζόν στον Δικέφαλο και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την τέταρτη, ενώ ο Πέλκας προηγείται χρονικά, καθώς θα μπει αισίως στην πέμπτη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό που αναφέρουμε;

 

Πως ο ΠΑΟΚ έχει μία σταθερά, με παίκτες σε όλες τις θέσεις, που αποτελούν την “ραχοκοκαλιά” της ενδεκάδας στους περισσότερους επίσημους αγώνες. Και αυτό το στοιχείο, δίνει στον Λουτσέσκου την δυνατότητα να προσθέτει και να αφαιρεί (ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιχνιδιού) στοιχεία στην ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, να έχει παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά και σταθερές αξίες, όπως αυτοί που προαναφέραμε. Γιατί – και – με αυτούς, θέλει να μπει φουριόζος την νέα σεζόν.

 

 

Προσθέστε και μία τετράδα ακόμη

 

 

Στους πέντε που παίζουν μαζί ανελλιπώς την τελευταία τριετία, προσθέστε και τους Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Πασχαλάκη και Λημνιό που μπήκαν στο ρόστερ από το 2017. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα. Οι δύο πρώτοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, θέλουν να επιστρέψουν πιο δυνατοί και θα τα καταφέρουν. Συγκροτούν όλοι μαζί, ένα πολύ ισχυρό σύνολο και δίνουν στην ομάδα αυτή την ομοιογένεια και την χημεία που είναι απαραίτητη για τον πρωταθλητισμό.

 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (23/6)

 

X