ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μία Κυριακή, γεμάτη ισοπαλίες και ειδικά στοιχήματα

Μία Κυριακή, γεμάτη ισοπαλίες και ειδικά στοιχήματα

Δύσκολη θα είναι η αποστολή της Ιντερνασιονάλ στην εκτός έδρας κόντρα της με την Σάντος αλλά ναι, αξίζει το ποντάρισμα στην ισοπαλία της

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Εννοείται πως το Στοίχημα έχει κερδίσει επάξια μια θέση μεταξύ των κορυφαίων ενδιαφερόντων του αρσενικού γένους ανά την υφήλιο (και όχι μόνο αρσενικού γένους…). Αυτό μάλιστα επιτρέψτε μου να πω όχι λόγω ενός πιθανού κέρδους, αλλά εξαιτίας της… αδρεναλίνης που προκύπτει από το δίωρο των αγώνων που προσφέρει.

 

Βέβαια, το θέμα  είναι αν θα πρέπει εμείς τα αρσενικά (και όχι μόνο…) να κυνηγάμε ό,τι  κινείται. Όχι, αυτό το κυνήγι θα πρέπει να εστιάζεται σε μεγάλα παιχνίδια, σε ομάδες τις οποίες γνωρίζουμε καλά και σε ό,τι αφορά στις β’ διαλογής αναμετρήσεις ε, όσο να ‘ναι, ο πήχης του ενδιαφέροντος και  συνάμα του πονταρίσματος, οφείλει να κατέβει αισθητά.

 

Το σημερινό μενού λοιπόν, εμπίπτει στην δεύτερη κατηγορία που μόλις παρουσίασα. Σ’ αυτήν δηλαδή που πρέπει να προσέχουμε και αν θέλετε να το τραβήξω παραπέρα, σ’ αυτήν που μάλλον πρέπει να το διασκεδάσουμε και τίποτα παραπάνω… Αλλωστε έρχεται η τεράστια αυτή διοργάνωση που ακούει στο όνομα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλίμονο. Εκεί θα πέσει το βάρος.

 

Ας αφήσουμε το Μουντιάλ όμως προς το παρόν  κι’ ας περάσουμε στην σημερινή μάχη, εδώ όπου το μενού όπως σας είπα από χθες, προσφέρει ορισμένα αξιόλογα φαβορί αλλά κυρίως, αρκετές πιθανές ισοπαλίες από πρωταθλήματα ιδιαιτέρως… επικίνδυνα όπως αυτό της Νορβηγίας αλλά και της Βραζιλίας…

Ας αρχίσουμε το σημερινό στοιχηματικό μυθιστόρημα μας με τα φαβορί του διημέρου που ακολουθεί όμως (ρεπό η στήλη γαρ κάθε Δευτέρα…) και με την σειρά που έχουν πάρει θέση στο κουπόνι μας, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν ή όχι, αυτά είναι τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Σήμερα, Τρινιτά Οϊτα*, Σεονγκνάμ  (με μία δόση ρίσκου εδώ…), Φάλκενμπεργκ*, Χέλσινγκμποργκ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Χάουγκεσουντ*, Γιερβ, Παλέρμο, Κατάνια, Κοζέντσα, Ατλέτικο Μινέιρο, Μπαία (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Παλμέιρας*, Γκρέμιο*, Ουνιβ. Ντεπόρτες, Φλαμένγκο*, Μέλγκαρ*, Γκουαρνί Ασουνσιόν* και αύριο, Νέμαν Γκρότνο  (με κάλυψη στο «Χ»), Γιόνσεπινγκ (αξίζει το ρίσκο) και τέλος, Ουν. Κατόλικα (ΕΚ).Τips:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1: Από «over» μεριά σήμερα έχω Φάλκενμπεργκ (με 2-1 και 3-1 σκορ), Βραζιλία (με 0-3 και 1-2 σκορ), Ααλεσουντ (με 2-1 και 2-2 σκορ), Ασάνε (με 1-2 και 2-2 σκορ), Γκουαρανί Ασουνσιόν και αύριο, Βέλγιο.

Σε ό,τι αφορά στα «Ν/G» δε, σήμερα έχω Ντεπ. Σαν Μάρτιν (με 0-0 εκεί για τελικό αποτέλεσμα…), Σπόρτινγκ Χιχόν (με 1-0 και 0-0 σκορ), Παλμέιρας (με 0-2 σκορ), Γκρέμιο (με 2-0 σκορ), Φλαμένγκο (με 2-0 επίσης), Σάντος (με 0-0) και Μέλγκαρ (με 1-0 εκεί) και αύριο, Νέμαν Γκρότνο (με 0-1 και 0-0 σκορ) και Γιόνσεπινγκ (με 0-1 σκορ).Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΓΚΕΦΛΕ 1

ΣΕΑΡΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 2

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΜΕΡΙΚΑ  ΜΙΝΕΪΡΟ 1 – N/G

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Γκρέμιο και ένα με το Ν/G της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5)

ΕΧΙΜΕ – ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΪΤΑ 2

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 2

ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ – ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ Χ

ΣΑΝΤΟΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΝΤΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,20 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΟΜΙΓΙΑ – ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ Χ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ Β – ΕΛΤΣΕ Χ

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΟΝΤ Χ

ΡΑΝΧΑΪΜ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 Χ

ΝΟΤΟΝΤΕΝ – ΣΑΝΤΝΕΣ Χ

ΒΙΓΒΑΜ ΖΜΟΛΕΒΙΤΣΙ – ΓΚΟΡΙΝΤΕΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 ευρώ τη στήλη…Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2: Από «G/G» μεριά τέλος, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, ξεχώρισα σήμερα τις Ομίγια (με 1-1 σκορ), Σουόν Σίτι (με 1-1 σκορ), Σεονγκνάμ (με 2-1 και 1-1 σκορ), Λίλεστρομ (με 1-1 σκορ), Ρανχάιμ (επίσης 1-1 σκορ), Στάμπαεκ (με 1-1 και 2-1 σκορ), Ααλεσουντ, Κονγκσβίνγκερ, Ασάνε, Στιάρναν (με 1-1 σκορ), Χαφναρφιορντούρ (με 1-1 σκορ), Κομπρεσάλ (με 1-1 και 2-2 σκορ), Ικίκε (με 1-2 και 1-1 σκορ), Ολίμπια Ασουνσιόν (με 2-1 και 1-1 σκορ) και αύριο με  ρίσκο, Βέλγιο.

Εκπλήξεις; Δείτε τα «Χ» των Μασίντα Ζέλβια, Οντ, Χαμ Καμ, Σακίρ, Φιολνίρ, Βαλερένγκα, και αύριο, Τρόμσο…

X