ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μία υπογραφή καθρέφτης της τρικυμίας

Μία υπογραφή καθρέφτης της τρικυμίας

Ο Παπαδόπουλος συμφώνησε, υπογράφει και ξεκινά προπονήσεις. Αναζητά οκτάρι υψηλού επιπέδου.

Ο Παπαδόπουλος συμφώνησε, υπογράφει και ξεκινά προπονήσεις. Αναζητά οκτάρι υψηλού επιπέδου.

 

Είναι μία μεταγραφή που ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να την κάνει από τον Ιούνιο, όμως τελικά και υπό την πίεση της ενίσχυσης, την κάνει 29 Αυγούστου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος είναι ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου και μέχρι σήμερα δεν είχε επιλέξει ομάδα.

 

Ο Παπαδόπουλος είναι η 3η φορά που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, όμως μάλλον είναι η πρώτη που θα τον οδηγήσει στα αποδυτήρια της ομάδας και στην υπογραφή συμβολαίου. Ο 33χρονός σέντερ φορ, θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, έχοντας κλείσει αρχικά στη… Βέροια.

 

Ο ΠΑΟΚ ειδοποίησε τον Παπαδόπουλο το πρωί της Πέμπτης πως θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του, ενώ ο παίκτης είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Ημαθίας. Κάπου εκεί πήγε να δημιουργηθεί το πρόβλημα με τον παίκτη να ισχυρίζεται πως εννοείται πως προτιμά τον ΠΑΟΚ αλλά είναι δεσμευμένος ηθικά με τη Βέροια.

 

Έπρεπε να μιλήσει άνθρωπος του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, φήμες λένε πως το έκανε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, με αποτέλεσμα να ξεπεραστεί το ηθικό θέμα και ο παίκτης να συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ.

 

Σήμερα αναμένεται να επισκεφτεί τα γραφεία της Τούμπας για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και τις υπογραφές, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία.

 

Αυτό που παραξενεύει στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι η επιλογή του παίκτη όχι γιατί δεν θα βοηθήσει, αλλά λόγω των χαρακτηριστικών του.

 

Η γύμνια του ΠΑΟΚ φαίνεται ξεκάθαρα αφού αποκτά έναν πέμπτο φορ την στιγμή που δεν έχει αριστερό εξτρέμ. Για την ακρίβεια, παίρνει έναν φορ που παίζει καλύτερα αριστερά από τον Σαλπιγγίδη. Αστεία πράγματα.

 

Ο ΠΑΟΚ παραμένει χωρίς αριστερό εξτρέμ και μάλλον έτσι θα είναι μέχρι την επόμενη, την μεθεπόμενη ή την παραμεθεπόμενη μεταγραφική περίοδο.

 

Την στιγμή που στην επίθεση υπάρχουν ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Φακούντο Περέιρα που είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για τη θέση, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που έχει την εμπειρία και γνωρίζει τη θέση και βέβαια ο Ευθύμης Κουλούρης που είναι ένας παίκτης που ο ΠΑΟΚ ποντάρει για το μέλλον του – ή έτσι έλεγε τουλάχιστον – έρχεται ένας πέμπτος φορ για να κάνει τι;

 

Εννοείται πως ο Παπαδόπουλος δεν φέρει καμία ευθύνη για όλα τα παραπάνω, κανένας δεν αμφισβητεί την αξία και το βιογραφικό του, όμως αυτή η κίνηση είναι ο καθρέφτης της τρικυμίας που υπάρχει σε μία ΠΑΕ που δεν έχει καμία απολύτως χημεία γύρω από θέματα ενίσχυσης της ομάδας.

X