ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μία ακόμη απόδειξη και η νέα χρονιά

Μία ακόμη απόδειξη και η νέα χρονιά

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για την λίγη αξία που έχει το αποτέλεσμα του Αρη κόντρα στον Παναιτωλικό και τη συνέχεια για τη νέα χρονιά

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι λίγη αξία έχει το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα του Αρη μέσα στο Αγρίνιο. Οι “κίτρινοι” έχουν πετύχει το αντικειμενικό τους σκοπό στο φετινό Πρωτάθλημα, οπότε άλλα είναι πλέον τα ζητούμενα για την ομάδα.

 

Οπως οι κινήσεις που θα γίνουν σε μεταγραφικό και οργανωτικό επίπεδο για την επόμενη μέρα της ομάδας, η οποία έχει πρόσθετο κίνητρο τη βελτίωση της σ’ όλα τα επίπεδα γιατί θα συμμετάσχει και στο Europa League. Γιατί πλέον ο Αρης είναι υποχρεωμένος τη νέα αγωνιστική περίοδο να διατηρήσει τα κεκτημένα κι αν μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα.

 

Και επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι “κλειδωμένο”, ούτε η επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς αποτελεί εγγύηση για την επόμενη, ο Αρης θα πρέπει να αντιμετωπίσει με ρεαλισμό την επόμενη ημέρα και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Το γεγονός ότι έχει ολοκληρώσει ουσιαστικά ήδη την πρώτη του μεταγραφή, αυτή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, δείχνει ότι κάτι αλλάζει στον προγραμματισμό της ομάδας, κι αυτό θα πρέπει να θεωρείτε έναν σημαντικό όπλο στη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Αρης.

 

Οσο για τον χθεσινό αγώνα του Αγρινίου, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι “κίτρινοι” κυριάρχησαν σε μία έδρα η οποία παραδοσιακά θεωρείται δύσκολη. Είχαν την κατοχή (48%-52%) και δημιούργησαν 10 τελικές από τις οποίες οι επτά πήγαν στην εστία, έναντι 4/2 των γηπεδούχων. Οπότε δεν ήταν έκπληξη το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αποτελεί μία πρόσθετη απόδειξη ότι ο Αρης πλασαρίστηκε πέρα για πέρα δίκαια στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (22/4)

 

 

X