ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μετάθεση μίας εβδομάδας στην άφιξη Παπαδόπουλου

Μετάθεση μίας εβδομάδας στην άφιξη Παπαδόπουλου

Την επόμενη Παρασκευή θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης

 

Η αρχική ενημέρωση που υπήρχε έκανε λόγο για άφιξη των Τομ Παπαδόπουλου και Στάθη Καραντώνη στη Θεσσαλονίκη σήμερα Παρασκευή (7/12) το απόγευμα.

 

Η έλευσή τους όμως στην Ελλάδα μετατέθηκε οριστικά και αμετάκλητα για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 14 του μηνός. Αιφνίδιοι επαγγελματικοί λόγοι και ραντεβού που δεν μπορούν να ακυρωθούν αναγκάζουν τους φίλους, στενούς συνεργάτες και διοικητικούς παράγοντες της ομάδας να χάσουν την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Σύμφωνα όμως με τον νέο προγραμματισμό τους θα παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς το… πακέτο αγώνων με τη Δόξα στη Δράμα (το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου), τον Απόλλωνα Πόντου (στις 23 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) αλλά και αυτόν του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο στις 18 Δεκεμβρίου. Κατά την δεκαήμερη τουλάχιστον παραμονή τους θα γίνει προσπάθεια να κλείσει επιτέλους το θέμα της κεντρικής χορηγίας-μετά το ναυάγιο με την Εγνατία οδό- στη φανέλα όπως και αρκετές ακόμη εκκρεμότητες που έχουν μείνει και πρέπει να κλείσουν παρόντος προέδρου και αντιπροέδρου.

 

Η επιστροφή των δύο διοικητικών παραγόντων στη Μίκρα θα σημάνει και την εκ νέου επαφή τους με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Θεοδωρίδη με τον οποίο θα γίνει εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

 

Τέλος πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του Τομ Παπαδόπουλου.

X