ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μετατέθηκε για την Κυριακή (26/5) η συνάντηση με τον Παντελίδη

Μετατέθηκε για την Κυριακή (26/5) η συνάντηση με τον Παντελίδη

Η «κιτρινόμαυρη» τριανδρία αναμένεται να συναντηθεί την Κυριακή (26/5) και να οριοθετήσει τους μεταγραφικούς στόχους.

Κατά μία μέρα μετατέθηκε η συνάντηση μεταξύ των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το ραντεβού των Θόδωρου Καρυπίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου και Σάββα Παντελίδη θα πραγματοποιηθεί, τελικά, την Κυριακή (26/5) και μέσω αυτού θα οριοθετηθεί το χρονοδιάγραμμα, που αφορά τις μεταγραφές και την υλοποίησή τους.

 

Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι η συνάντηση θα λάμβανε χώρα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, κάτι όμως που δεν θα συμβεί. Τις τελευταίες μέρες, οι δύο από τους τρεις άνδρες (Καρυπίδης, Παντελίδης) απουσίαζαν για μέρες στο εξωτερικό και, πλέον, αμφότεροι επέστρεψαν στη βάση τους, ενώ ο αθλητικός διευθυντής έλειψε για λίγες μέρες μόνο, μεταβαίνοντας στην Ιταλία. Ο τελευταίος θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει πιο αναλυτικά τον επικεφαλής της ΠΑΕ, όσο και τον προπονητή για τις συζητήσεις, που είχε στο Μιλάνο, όπως και για τους ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει εντοπίσει. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να προκριθούν οι καλύτερες περιπτώσεις, ώστε να ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις. Από τη σουηδική αγορά, όπως έχει αναφέρει η “Μ”, διατηρούνται στην επικαιρότητα οι Γκερντ (φορ) και Γκούσταφσον (μέσος), χωρίς να είναι οι μόνοι με τους οποίους θα ασχοληθούν οι Θεσσαλονικείς.

 

Κι αυτό γιατί, καθημερινά, καταφθάνουν στην Αλκμήνης προτάσεις με ποδοσφαιριστές, ξένους στην πλειοψηφία, και οι οποίοι πρέπει να… ελεγχθούν από τους ιθύνοντες. Το σίγουρο είναι ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Αρης μπαίνει κανονικά και με τον… νόμο σε μεταγραφικούς ρυθμούς, καθώς πρέπει να έχουν “κλείσει” οι βασικές θέσεις, μέχρι τα τέλη του Ιουνίου ή έστω τις αρχές Ιουλίου.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport»

X