ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οι μεταπτώσεις του Εσίτι και η εξήγησή τους

Οι μεταπτώσεις του Εσίτι και η εξήγησή τους

Ο Νιγηριανός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο διάστημα του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως και έριξε απότομα στροφές στο δεύτερο μέρος

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπήκε, μαζί με τους συνεργάτες του, σε διαδικασία ανάλυσης του αγώνα στο Περιστέρι και ένα από τα βασικά ζητήματα που κατέγραψε στο μπλοκάκι του ήταν, για μία ακόμη φορά, το διπλό πρόσωπο του Αντερσον Εσίτι.

 

Ο Νιγηριανός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο διάστημα του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως και έριξε απότομα στροφές στο δεύτερο μέρος. Προφανώς αυτό έπαιξε ρόλο και στην απώλεια της κυριαρχίας της μεσαίας γραμμής στο διάστημα που ο ΠΑΟΚ έμοιαζε χαμένος μέσα στο γήπεδο.

 

Ποιο είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του, προφανώς δεν θα ειπωθεί δημόσια. Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η στήλη, μία από τις πρώτες εντολές του Πορτογάλου προς τον Νιγηριανό για τα επόμενα ματς θα είναι να κρατά λιγότερο την μπάλα στα πόδια του, κάτι που προφανώς προκαλεί και μεγαλύτερη κόπωση στον ίδιο.

 

Τέλος, δεν μπορεί κανείς να παραλείψει και το γεγονός ότι ο Εσίτι και ταξίδι δύο μέρες πριν και μιάμιση προπόνηση με την ομάδα στα πόδια του.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X