ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μεταγραφική σύσκεψη σε δύο δόσεις στον ΠΑΟΚ!

Μεταγραφική σύσκεψη σε δύο δόσεις στον ΠΑΟΚ!

Πυρετός διαβουλεύσεων ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τους Μίχελ, Λουτσέσκου που θα συνεχιστούν και μετά τα μεσάνυχτα. Οι βασικοί άξονες του πλάνου

 
Εντατικά δουλεύουν το μεταγραφικό πλάνο από το απόγευμα ο Ιβάν Σαββίδης και οι Λούμπος Μίχελ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας είχαν μία πρώτη σύσκεψη το απόγευμα και πρόκειται να κάνουν και δεύτερη μεταμεσονύχτια προκειμένου να χαράξουν όλες τις κινήσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. 
 
Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από τις επαφές του μεγαλομετόχου με τους στενούς συνεργάτες του, παρά μόνο κάποιοι συγκεριμένοι άξονες:
 
-Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να διατηρηθεί ο κορμός της περσινής ομάδας και αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα στείλει θετικά μηνύματα ο ΠΑΟΚ στο ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για διάφορους παίκτες του.
 
-Οι υποθέσεις Βέρνμπλουμ και Πούκι συνεχίζουν να απασχολούν, αλλά θα χρειαστούν μεθοδικές κινήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ μένει να φανεί αν θα γίνει τελικά κίνηση να αποκτηθεί άμεσα ο Κόντε. 
 
Φυσικά συζητούνται και άλλα θέματα που αφορούν στις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ (επιστροφή δανεικών και εκ νέου δανεισμοί) και θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συσκέψεις για να έχουμε πιο "καθαρή" εικόνα. 
X