ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μεταγραφικά ζητήματα προς επίλυση

Μεταγραφικά ζητήματα προς επίλυση

Ανοιχτά παραμένουν τα μεταγραφικά ζητήματα, παρά το γεγονός πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τις περιπτώσεις, που ενδιαφέρουν.

ΜΟΤΟ

Ο Πατρίκ Βουό αποκλείστηκε από την αποστολή της Λαμίας, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κ. Στάση, η οποία ερμηνεύθηκε ως προάγγελος οριστικής αποχώρησης από την ομάδα του, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στη διοίκηση των Φθιωτών.

 

Ανοιχτά παραμένουν τα μεταγραφικά ζητήματα, παρά το γεγονός πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τις περιπτώσεις, που ενδιαφέρουν. Τα νεότερα, που σχετίζονται με οριστικές, πλέον, συμφωνίες οριοθετούνται έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι Βουό και Ν’ Λουντούλου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και η «Μ» εξηγεί.

 

Οσον αφορά τον ποδοσφαιριστής της Λαμίας, το θέμα της οριστικής συμφωνίας, όπως ανέφερε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, άπτεται των διαθέσεων που έχει η ομάδα του και το κατά πόσο, δηλαδή, θα μείνει ελεύθερος, ώστε να ανηφορίσει στο «Κλ. Βικελίδης». Εφόσον επιβεβαιωθούν οι καλές σχέσεις των επικεφαλής των δύο Π.Α.Ε., τότε ο Ιβοριανός φορ θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Αλλωστε,  ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

 

Από εκεί και πέρα,  νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση του Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, ο οποίος την Πέμπτη έμοιαζε ένα βήμα από την επιστροφή του στον Αρη. Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι η υπόθεσή του «κολλά», χωρίς να έχουν διευκρινιστούν, επακριβώς οι λόγοι.

 

Παράλληλα, αναπτύχθηκε φημολογία όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του και ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, κάτι που τουλάχιστον δεν ίσχυε όσο αγωνιζόταν στον Αρη.

 

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, υποστήριζε ότι, πρόσφατα, αντιμετώπισε θλάση, την οποία και ξεπέρασε. Πλέον, και η επίσημη Π.Α.Ε. αναμένεται να αποσαφηνίσει τις διαθέσεις της, τη στιγμή, που μερικές ώρες πριν, είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον προς τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

 

+ Ο υγιής Βουό μπορεί να ανεβάσει… μόνος του τον Αρη στη Super League. Θέση που εκφράζουν αρκετοί, οι οποίοι γνωρίζουν τις επιδόσεις του Ιβοριανού, αλλά δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το παρελθόν του ποδοσφαιριστή στους τραυματισμούς.

 

+Προσφυγή, κατά της Π.Α.Ε., κατέθεσε ο Γιόνε Πίντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του, επί της ουσίας κέρδισε την ελευθερία του, και πλέον πρέπει να πληρωθεί άμεσα, για να την αποσύρει. Και όλα αυτά, βέβαια, στο πλαίσιο της αδειοδότησης.

X