ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μετά τον Σόουζα, ποιοι μένουν;

Μετά τον Σόουζα, ποιοι μένουν;

Σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση βρίσκονται οι παραμένοντες ποδοσφαιριστές

Ενας μέχρι στιγμής έχει τη δυνατότητα να θεωρεί τη θέση του στο ρόστερ του Πάκο Ερέρα σίγουρη. Δεν είναι άλλος από τον Ούγκο Σόουζα, με τον οποίο υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη για ανανέωση μέχρι το 2020. 

 

Ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, είτε που έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, είτε αυτοί που δεν έχουν -και είναι σχεδόν 17- κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων που θα πάρει ο νέος προπονητής σε συνεννόηση με τη διοίκηση. Αρκετοί ωστόσο από το κιτρινόμαυρο ρόστερ έχουν ήδη δεχτεί κλείσεις από ανθρώπους της ομάδας, ακόμα και από τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη, για να συζητήσουν το μέλλον τους.

 

Ειδικά όσοι ανήκουν στην κατηγορία των «δεμένων» λόγω συμβολαίου (βλ. Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Βαλερινάνος κ.α.), αλλά και πάλι χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία. Μάλιστα σε κουβέντες που γίνονται μεταξύ παικτών και ιθυνόντων, τίθεται ζήτημα αναπροσαρμογής, πέρα βέβαια από τις οφειλές. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που μέχρι σήμερα πλην του Σόουζα δεν έχει επισημοποιηθεί κάποια άλλη παραμονή στο ρόστερ. Το δεδομένο και με βάση τα «θέλω» του νέου προπονητή πάντως είναι ότι θα διατηρηθεί ένας αριθμός 10-11 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον ελληνικό κορμό του νέου Αρη.

X