ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μετά την κωλυσιεργία «τρέχουν» στο... και πέντε

Μετά την κωλυσιεργία «τρέχουν» στο... και πέντε

Εντός των ημερών (με προσπάθεια πριν το κυριακάτικο ματς) οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν πως θα λήξει θετικά η υπόθεση.

 

Περισσότερο στην κωλυσιεργία και τη δυσκίνητη διοικητική κατάσταση στον Ηρακλή, παρά στο Ι.Κ.Α. Κατερίνης οφείλεται το πρόβλημα που προέκυψε με την ασφαλιστική ενημερότητα και που οδήγησε στη μη έκδοση δελτίων από την Ε.Π.Ο..

 

Το διοικητικό πρόβλημα, ο τρόπος λειτουργίας της Π.Α.Ε. που έχει σημειωθεί προ ημερών, αποτέλεσε παράλληλα και βασική αιτία της αποχώρησης πρώην πλέον στελεχών της οι οποίοι το υπογράμμισαν με έμφαση.

 

Αποτελεί και την αιτία της μη έκδοσης δελτίων για τους έξι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Ηρακλής δεν κίνησε τη διαδικασία έκδοσης νέας ασφαλιστικής ενημερότητας εγκαίρως προς το Ι.Κ.Α. Κατερίνης.

 

Μάλιστα οι αρμόδιοι του τοπικού καταστήματος σημείωναν πως δεν κατατέθηκε σχετικό αίτημα από πλευράς Π.Α.Ε. και η ανακοίνωσή της δεν περιέγραφε την κατάσταση ως είχε.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες (στο... και πέντε δηλαδή) εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. βρέθηκε στο Ι.Κ.Α. Κατερίνης και υπήρξε διάθεση συνεργασίας για να λυθεί το πρόβλημα αφού όμως ήδη ουσιαστικά (καθώς δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες που πήγαν στα Χανιά) και επικοινωνιακά ο Ηρακλής βγήκε «ζημιωμένος».

 

Εντός των ημερών (με προσπάθεια πριν το κυριακάτικο ματς) οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν πως θα λήξει θετικά η υπόθεση.

 

Για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων (συνολικά παλαιότερων υποθέσεων προς διευθέτηση) υπήρχε ουσιαστικά διοικητική πρόβλεψη μέσω της συνεργασίας με τον (πρόσφατα παραιτηθέντα) Γιάννη Παπαδόπουλο.

 

Αν εξ αρχής η Π.Α.Ε. ενεργούσε (και) σ' αυτό το ζήτημα δεν θα προέκυπτε πρόβλημα. Δίχως όμως πλέον άνθρωπο που να έχει επιφορτιστεί αποκλειστικά μ' αυτά τα ζητήματα (κάτι που καταδεικνύει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα δομής της Π.Α.Ε.) ο Ηρακλής θα φτάνει στο... και πέντε «τρέχοντας» να περισώσει καταστάσεις, ενώ επιβάλλεται να τις προβλέπει και να τις διευθετεί πριν το πρόβλημα τον επηρεάσει.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X