ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μελισσανίδης: Έτσι για την τρέλα σας… μπορείτε διπλό στην Τουρκία!

Μελισσανίδης: Έτσι για την τρέλα σας… μπορείτε διπλό στην Τουρκία!

Ο ηγέτης της ΑΕΚ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά των παικτών του μετά την ήττα από την Ξάνθη, αλλάζει τροπάριο

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα για να παρουσιάζει τον Νίκο Κωστένογλου και να τους μιλήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

 

Στην ομιλία του ζήτησε να αντιδράσουν και να ανατρέψουν την κατάσταση στο Πρωτάθλημα αλλά και να τα δώσουν όλα με την Τραμπζονσπόρ.

 

«Όλοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Όλοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε!

 

Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό», ανέφερε αρχικά ο Μελισσανίδης. Και συνέχισε:

 

«Η ψυχολογία σας είναι χάλια και το βλέπω αλλά οι μεγάλοι παίκτες και οι προσωπικότητες που διαθέτουμε εδώ μέσα τώρα δείχνουν την αξία τους. Τώρα βγάζουν δύναμη και ψυχή για να γυρίσουμε το κλίμα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Στη ζωή μου ήμουν πάντα αγωνιστής και δεν τα παρατάω».

 

Μιλώντας για τις επικείμενες αλλαγές, σημείωσε: «Κοιτάμε να φέρουμε νέο τεχνικό διευθυντή, νέο προπονητή αλλά μέχρι τότε θέλω να δείξετε αγάπη και σεβασμό σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΑΕΚ, τον Νίκο Κωστένογλου. Και όσο μπορεί να σας φανεί τρελό, έτσι για την τρέλα σας και για εσάς τους ίδιους εγώ πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε για το διπλό στην Τουρκία».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της ομιλίας του ο Μελισσανίδης ζήτησε τη γνώμη των αρχηγών, με τον Πέτρο Μάνταλο να παίρνει τον λόγο. Ο αρχηγός της ομάδας συμφώνησε ότι δεν πρέπει κανείς να κοιτάζει πίσω και αφού τόνισε ότι ανεξαρτήτως των άλλων προβλημάτων, οι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη γιατί εκείνοι παίζουν, σημείωσε ότι «όλοι μαζί πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση, η οποία δεν αρέσει σε κανέναν μέσα στα αποδυτήρια».

 

X