ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μεγάλη ευκαιρία για όλους μας ο Ηρακλής» (audio)

«Μεγάλη ευκαιρία για όλους μας ο Ηρακλής» (audio)

Ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή και τι προσδοκά από τη θητεία τους στους «κυανόλευκους».

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ηρακλή και τους στόχους του με την ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον ίδιο: «Ήρθα από τον Κιλκισιακό, είμαι 32 ετών, μακάρι να δώσω την εμπειρία μου στα υπόλοιπα παιδιά. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με την εμπειρία και την αγωνιστικότητά μας».

 

Για τον ρόλο των έμπειρων ποδοσφαιριστών στον φετινό Ηρακλή: «Όλοι είμαστε το ίδιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι πιο έμπειροι είναι να βοηθήσουμε τους μικρούς με κάποια πράγματα που ζήσαμε παραπάνω. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές».

 

Για το ότι ο Ηρακλής χτίστηκε την τελευταία στιγμή: «Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής, είτε χτιστεί σε μια μέρα, είτε σε δέκα. Είναι μεγάλη ομάδα και όποιοι έρχονται πρέπει να δίνουν το 100%».

 

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί να πάρει την άνοδο: «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα δουλέψουμε και ό,τι γίνει. Τίποτα δεν θεωρώ δύσκολο».

 

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Μετράει πολύ και ο κόσμος, όμως, από εμάς εξαρτάται. Πόσο θα δουλέψουμε, τι όρεξη θα υπάρχει και τι θέλουμε κι εμείς. Όσοι ήρθαν στον Ηρακλή θέλουν να δώσουν το 100% γιατί είναι μεγάλη ομάδα και είναι και για εμάς μια μεγάλη ευκαιρία».

 

Για την υπόσχεση που μπορεί να δώσει στον κόσμο: «Θα δώσουμε το 100%. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

 

Ακούστε όσα είπε ο Βλαδίμηρος Σαββελίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X