ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με τον πήχη χαμηλά, ποντάρω στο Ισραήλ, αλλά και στη National League

Με τον πήχη χαμηλά, ποντάρω στο Ισραήλ, αλλά και στη National League

Ιδιαίτερα αμφίρροπη η κόντρα Νις – Μονακό και ναι, αξίζει εκεί το ποντάρισμα τόσο στην ισοπαλία, όσο και στο G/G

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Εκλεισε τα παράθυρά της πλέον και η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματός μας και τα συμπεράσματα που προέκυψαν, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που μαζεύονται δεξιά κι’ αριστερά από τον μεταγραφικό τομέα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Στην πρώτη γραμμή αυτών των συμπερασμάτων, το πρωτάθλημα… βγάζει φωτιές. Η τετράδα της κορυφής πάει χέρι-χέρι και απ’ ότι φαίνεται έτσι θα πάει έως και το φινάλε, ο Παναθηναϊκός εκτός απροόπτου (θέμα το οποίο έχει να κάνει με μία μαζική αποχώρηση παικτών έως και το τέλος του Ιανουαρίου) θα γλυτώσει την  χρονιά και το καλοκαίρι θα αρχίσει να… ιδρώνει για τα καλά ενώ στην ουρά, το τοπίο είναι κάπως πιο ξεκάθαρο. Εκεί δηλαδή, ολοένα και βυθίζονται και περισσότερο Πλατανιάς και Κέρκυρα, η Λάρισα ολοένα και τρίβει τα χέρια  της από ικανοποίηση ενώ ο Απόλλωνας,  μάλλον δείχνει τάσεις αυτοκτονίας…  Δύσκολα πιστεύω θα μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού ο Παναιτωλικός και η Λαμία και φυσικά, ούτε ο Λεβαδειακός.

 

Προχωράμε όμως… Πάμε στα δικά μας τα θέματα και σήμερα, στο ντεμπούτο του νέου κουπονιού, παρά το ότι απουσιάζουν οι αναμετρήσεις σοβαρού επιπέδου, το μενού  προσφέρει επιλογές. Ας αρχίσουμε με τα φαβορί λοιπόν και εδώ, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν αυτά ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Νιουκαστλ Τζετς*, Ταλαέα ελ Γκασχ (με μία δόση ρίσκου εδώ…), Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ Ράμλα, Χάποελ Νατζράτ Ελίτ, Χάποελ Ραμάτ Γκαν (με ρίσκο εδώ πάντως…), Μακάμπι Ναζαρέτ, Μαμελόντι Σαντ., Μακάμπι Τελ Αβίβ (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Τοντέλα, Φίλντε (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Γέοβιλ, Βαλένθια, Χερεντιάνο* και με ρίσκο καθότι μιλάμε για Κύπελλο τα χαράματα μετά, Μονάρκας και Λεόν.

 

Τips:

 

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Ας μπούμε στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα και εδώ, σε ό,τι αφορά στα «Ν/, σημειώστε τις περιπτώσεις των Νιουκάστλ Τζετς (με 2-0 σκορ), ΠΑΟΚ (με 3-0 και 4-0 σκορ), Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ Ράμλα (με 1-0 σκορ), Χάποελ Ραμάτ Γκαν (επίσης με 1-0 σκορ), Μακάμπι Ναζαρέτ (με 0-1 και 0-2 σκορ), ΑΕΚ, Ατλέτικο Μαδρίτης (με 3-0 και 4-0 σκορ), Βαλένθια (με 1-0 σκορ), Χερεντιάνο (με 2-0 και 3-0 σκορ) και από Μεξικό μεριά τέλος, πρωί-πρωί με τη δροσούλα, Λεόν…  

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

 

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ – ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΑΣΤ ΜΑΡΙΝΕΡΣ                  1

 

ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ                                                               G/G

 

ΧΕΡΕΝΤΙΑΝΟ – ΚΑΡΜΕΛΙΤΑ                                               1 – N/G

 

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Χερεντιάνο και ένα με το Ν/G της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΕΡΖΛΙΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΑΖΑΡΕΤ                            2

 

ΤΟΝΤΕΛΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ                                                   1

 

ΓΚΙΣΕΛΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ                                                     Χ

 

ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝ. – ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.                          Χ

 

ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ                                                               Χ

 

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ                                            Χ

 

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,60 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

 

ΜΑΚΑΜΠΙ ΠΕΤΑΧ ΤΙΚΒΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ.                      Χ

 

ΧΑΠΟΕΛ ΧΑΝΤΕΡΑ – ΧΑΠΟΕΛ ΑΦΟΥΛΑ                                Χ

 

ΧΑΠΟΕΛ ΝΑΤΖΡΑΤ ΕΛΙΤ – ΧΑΠΟΕΛ ΝΙΡ ΡΑΜΑΤ ΧΑΣΑΡΟΝ        1

 

ΙΡΟΝΙ ΡΙΣΧΟΝ ΛΕΖΙΟΝ – ΧΑΠΟΕΛ ΚΑΤΑΜΟΝ                        Χ

 

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ                            Χ

 

ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΦΟΛΚΕΡΚ                                                     Χ

 

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

 

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2: Από «G/G» μεριά τώρα, έχω Μέλμπουρν Σίτι (με 1-1 και 1-2 σκορ), Χάποελ Ναζράτ Ελίτ (με 2-1 σκορ), Χάποελ Μπιρ-Σιβά (με 2-1 και 1-1 σκορ), Μάντσεστερ Σίτι (αξίζει το ρίσκο), Γκισέλι (με 1-1 σκορ), Μέιντστόουν Γιουν. (με 1-1 και 2-2 σκορ), Λούτον (επίσης με 1-1 και 2-2 σκορ), Λίνφιλντ (με 1-2 σκορ), Ινβερνές (με 1-1 σκορ), Νις (με 1-1 και 2-2 σκορ).

 

Από «under» μεριά δε, μου αρέσουν οι Νιούκαστλ Τζετς, Μακάμπι Πετάχ Τίκβα (με 1-1 και 0-0 σκορ), Χάποελ Χαντέρα, Χάποελ Ραμάτ Γκαν, Ιρόνι Ρισχον Λέζιον, Μαμελόντι Σαντ., Ντάγκεναμ και Βαλένθια…

X