ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με το ίδιο σύστημα και πολλές αλλαγές

Με το ίδιο σύστημα και πολλές αλλαγές

Τα πλάνα του Μανουέλ Ρόκα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή απέναντι στον Ηρόδοτο.

Διαφοροποιημένο κατά πολύ σε σχεση με τον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά θα είναι στο σημερινό παιχνίδι το αρχικό σχήμα των κυανόλευκων.

 

Αυτό βεβαίως οφείλεται εν πολλοίς στις απουσίες των βασικών και αναντικατάστατων στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Βοσνιάδη, Κουτρομάνου και Περόνε και φυσικά στην επιστροφή του Ντούνη. Ο μεσοεπιθετικός του Ημίθεου εξέτισε την τιμωρία του και ο Ρόκα θα τον εμπιστευθει και πάλι στο 3-5-2 το οποίο δεν αλλάζει ούτε και κόντρα στον Ηρόδοτο.

 

Οσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα ο Καχριμάν φαίνεται ότι έχει προβάδισμα έναντι του νεαρού Γιαγκιόζη, αν και η κατάσταση του Σέρβου δεν είναι ακόμη η επιθυμητή. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Καζναφέρης ελλείψει άλλου καθαρόαιμου μπακ, ενώ στα αριστερά ο Βιτλής. Τριάδα στα μετόπισθεν θα είναι για ακόμη έναν αγώνα οι Ζιαμπάρης, Γιαννίτσης και Μουνιόθ που καλούνται σήμερα να κρατήσουν το μηδέν παθητικό, κάτι που έγινε στο Βόλο όχι όμως και με τον Πλατανιά.

 

Το δίλημμα του 42χρονου προπονητή αφορά στον παίκτη που θα πλαισιώσει Ντούνη και Κωστούλα στα χαφ. Αν αυτός δηλαδή θα είναι ο Καθάριος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ή ο Παναγιωτούδης.

 

Τέλος και όσον αφορα το δίδυμο στην επίθεση ο ισπανός τεχνικός δοκίμασε στις προπονήσεις στη θέση του Περόνε τον Γκναμπούγιου που έχει… κλειδώσει τη μία θέση. Ο δεύτερος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Κλέιτον, με τον Μπορίκο να έχει λιγότερες πιθανότητες.

X