ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Με τις σωστές κινήσεις ο Ηρακλής θα είναι ανταγωνιστικός στην Α1»

«Με τις σωστές κινήσεις ο Ηρακλής θα είναι ανταγωνιστικός στην Α1»

Για την επιστροφή του Ηρακλή μετά από οκτώ χρόνια στην Basket League μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Βασίλης Αγγελακόπουλος

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την επιστροφή του Ηρακλή στην Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι του Ημίθεου, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική.

 

«Ζήσαμε μεγάλες στιγμές και ήταν μια δικαίωση για εμάς που επαναφέραμε τον Ηρακλή εκεί που πραγματικά ανήκει. Για την επόμενη μέρα οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν και πιστεύω ότι θα κάνουν τις σωστές κινήσεις, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στην επιστροφή της στην Α1», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Θα πρέπει να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να είναι ένας συνδετικός κρίκος παλιοί με νέους. Επιπλέον θα πρέπει να έρθουν έμπειροι παίκτες για να παρουσιαστεί ο Ηρακλής δυνατός, καθώς η χρονιά θα είναι δύσκολη».

 

Και κατέληξε λέγοντας:

«Το ελληνικό μπάσκετ έχει προβλήματα και για μένα το ζητούμενο είναι να βγουν Ελληνόπουλα. Μπάσκετ χωρίς Έλληνες δεν υπάρχει».

X