ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με σεβασμό και χωρίς αφορισμούς για την πιο βιώσιμη λύση

Με σεβασμό και χωρίς αφορισμούς για την πιο βιώσιμη λύση

H κατάσταση είναι κρίσιμη στον Απόλλωνα και στη σημερινή (10/7) συνέλευση πρέπει να κυριαρχήσει η λογική

 Την ώρα που κάποιες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ οργανώνονται για να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα, δυστυχώς ο Απόλλων ανήκει στο γκρουπ αυτών που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Ο άνθρωπος που τράβηξε ως επί το πλείστον το κουπί την τελευταία τετραετία, ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, έχει παραιτηθεί από την προεδρία και συγκάλεσε συνέλευση για σήμερα (10/7) προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το διοικητικό «αύριο» της ομάδας.

 

Ακόμη κι αν η συγκεκριμένη κίνηση καθυστέρησε χαρακτηριστικά από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, θα λογιστεί ως παράλογο να βρεθεί έστω και ένας φίλαθλος ή παράγοντας που να καταλογίσει ευθύνες στον Χαραλαμπίδη. Όχι βέβαια ότι ήταν ή είναι αλάνθαστος, αλλά ήταν και παραμένει υπερβολικά… μόνος. Συνεργάτες έχει, όπως και πρόσωπα που τον συμβουλεύουν. Οικονομικούς συμπαραστάτες δεν έχει σε αυτή την τετραετία και αυτό ίσως είναι το σημείο της… πίεσης που αισθάνεται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

 

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης δείχνει να λειτουργεί υπό καθεστώς πίεσης για ακόμη ένα καλοκαίρι. Βλέπει για ακόμη και χρονιά ότι βοήθειες δεν έρχονται από πουθενά και το μόνο που εισπράττει είναι λόγια και υποσχέσεις. Ξέρει ότι αν και πάλι κάνει το ξεκίνημα μόνος του, βάζοντας το λιγότερο 100.000 ευρώ για τις πρώτες υποχρεώσεις, όλοι θα εφησυχάσουν και θα τον αφήσουν μόνο στη λογική ότι «δικό του είναι το μαγαζί». Για αυτό και επαναλαμβάνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει…

 

Από την άλλη, όμως, πρέπει να επιβιώσει και ο Απόλλων. Και όχι απλά να επιβιώσει, αλλά να πρωταγωνιστήσει. Ευκαιρία μοναδική η φετινή, με εξασφαλισμένη αδειοδότηση και… ανοιχτό γήπεδο για να παίξει μπάλα. Πώς όμως; Είναι προφανές ότι το κουπί δεν μπορεί να το τραβήξει άλλο πια μόνο ένας. Αν η λύση βρίσκεται στο «αγγλικό» ή στο οποιοδήποτε άλλο πρότζεκτ, ας το αποφασίσουν οι φορείς και ο κόσμος σήμερα. Ας… μπουν όλοι σε αυτό το πρότζεκτ, μήπως έχουν τίποτα να χωρίσουν; Με διαφάνεια και ξεκάθαρους ρόλους.

 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και λογική απ’ όλες τις πλευρές. Όχι «αποδόμηση» του έργου που παρήγαγε ο Αχιλλέας τα τελευταία χρόνια, όχι αφορισμοί και… καταδίκες. Και από την άλλη όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα πρέπει να κατανοήσει ότι ο Απόλλων βρίσκεται στα χέρια του αυτή τη στιγμή και πρέπει να ζήσει. Συνεπώς, καθαρό μυαλό, λογική και η πιο βιώσιμη λύση ας είναι το αποτέλεσμα της σημερινής συνέλευσης.

X