ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με όσα γίνονται στον Ηρακλή, σίγουρα θα ‘ρθει κι ο επενδυτής

Με όσα γίνονται στον Ηρακλή, σίγουρα θα ‘ρθει κι ο επενδυτής

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθογραφεί με κύριο θέμα το μέλλον του Ηρακλή και την ανάγκη προσέλκυσης επενδυτή

Είναι σπάνιο πράγμα η ενότητα, η ομοψυχία, η συσπείρωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ειδικά όταν δεν υπάρχει οικονομικό διακύβευμα στη μέση, όταν δεν υπάρχει οικονομικό συμφέρον, είναι πολύ δύσκολο να βρεις αρωγούς, συμπαραστάτες σε προσπάθειες δύσκολες.

 

Γι’ αυτό και προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στον Ηρακλή καταφέρνουν εδώ και λίγο καιρό να έρθουν ο ένας κοντά στον άλλο, να γίνουν μια οικογένεια η ομάδα, οι βετεράνοι, ο κόσμος.

 

Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς δεύτερες σκέψεις, οι «κυανόλευκοι» ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επανεκκινήσει η ομάδα τους, να ξεφύγει από τα αδιέξοδα στα οποία είχε περιέλθει, να βάλει πλώρη για την επιστροφή στον φυσικό της χώρο.

 

Ακόμη και κάποιοι που επέμεναν το προηγούμενο διάστημα πως για να έχει προϋποθέσεις επιτυχίας το εγχείρημα, θα πρέπει οπωσδήποτε να συνδυαστεί και με την παρουσία χρηματοδότη, τώρα δηλώνουν πως στην παρούσα φάση, ίσως, και να μην είναι απαραίτητο.

 

Ισως να είναι προτιμότερο στην παρούσα φάση να συστρατευτούν πολλοί, βάζοντας από λίγα ο καθένας, παρά να υπάρχει ένας από τον οποίο θα τα περιμένουν όλα.

 

Ποιο είναι το καλύτερο, θα το δούμε στην πορεία για τον Ηρακλή. Τα πρώτα δείγματα, είναι σίγουρα θετικά.

 

Δημιουργείται μια βάση για να πατήσει πάνω η ομάδα και να κοιτάξει μπροστά. Δεν αποκλείεται, αυτή η βάση να είναι που θα δώσει το δικαίωμα, στην επόμενη φάση της προσπάθειας, να απευθυνθούν και σε επενδυτή οι «κυανόλευκοι», να τον αναζητήσουν και να έχουν μέχρι τότε στη διάθεσή τους για να του παρουσιάσουν στοιχεία που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του.

 

Διότι, όσο καλά κι αν πάνε τα πράγματα σ’ αυτή την φάση, έστω κι αν βρεθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να βγει άνετα, από οικονομικής πλευράς, η σεζόν στην Γ’ Εθνική, δεν θα είναι εύκολο να γίνει το ίδιο και την επόμενη σεζόν.

 

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι τα χρήματα που χρειάζονται για να κάνει μια ομάδα πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική, είναι… ψίχουλα μπροστά σ’ αυτά που χρειάζονται για να κυνηγήσει τον ίδιο στόχο στην Β’ Εθνική.

 

Οπότε, για τον Ηρακλή προέχει η ενότητα, μέσω αυτής η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, η δραστηριοποίηση όλων δίπλα στην ομάδα, αφού οι «κυανόλευκοι»

X