ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με νέο πρόσωπο τον Παπαδόπουλο και επιστροφή Κλέιτον

Με νέο πρόσωπο τον Παπαδόπουλο και επιστροφή Κλέιτον

Οι επιλογές του Εμάνουελ Ρόκα για τη στελέχωση της αποστολής του Ηρακλή ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Εργοτέλη στο Καυταντζόγλειο.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι το νέο πρόσωπο σ' αυτή ενώ επιστρέφει μετά από τις... παρεξηγήσεις που υπήρξαν και ο Κλέιτον.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

 

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει της αυριανής (13/1, 15.00) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

 

Οι Χρήστος Κουκόλης και Μάριος Κωστούλας ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών συμμετέχοντας κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα.

 

Ο Νίκος Καλτσάς συνέχισε την αποθεραπεία ενώ ο Δημήτρης Στάμου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού αγώνα.

 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα ανακοίνωση τους 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής που είναι οι:

 

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Μάριος Κωστούλας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Πασάς, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμάνουελ Περόνε.

X