ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με… γκάζια τους κρατάει σε εγρήγορση ο Κωστένογλου

Με… γκάζια τους κρατάει σε εγρήγορση ο Κωστένογλου

Ο Καβαλιώτης τεχνικός επανέλαβε την κρισιμότητα των επόμενων παιχνιδιών για τον Αρη και ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του.

 

Αν κάτι διακρίνει τη μέχρι τώρα παρουσία του Νίκου Κωστένογλου  στον κιτρινόμαυρο πάγκο, είναι σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο έχει καταφέρει να «ξυπνήσει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών και να τους κάνει να πιστέψουν -περισσότερο από πριν- στην ανατροπή της εις βάρος τους κατάστασης, βγάζοντας στο γήπεδο νοοτροπία νικητή, μαχητικότητα και κυρίως πίστη.

 

Ο στόχος στον οποίο έχουν επικεντρωθεί οι πάντες για το επόμενο δίμηνο είναι ένας. Το πώς θα καταφέρει ο Αρης να πετύχει αγωνιστικά την άνοδο στην Super League. Στόχος δύσκολος, όπως έχουν τα δεδομένα, σε καμία περίπτωση όμως ακατόρθωτος. Προπονητής και παίκτες έχουν συγκεντρωθεί απόλυτα στο αγωνιστικό κομμάτι και στο πώς θα προετοιμαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο για την τελική ευθεία του μαραθωνίου της stoiximan.gr Football League.

 

Για μια ακόμη μέρα ο 47χρονος προπονητής φρόντισε να κρατήσει τους κιτρινόμαυρους προσγειωμένους στην -δύσκολη- πραγματικότητα και να τους θυμίσει τον στόχο τους. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πέρα από το κομμάτι της τακτικής, προσπάθησε να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, άλλες φορές με φωνές, άλλες φορές με ασκήσεις…ψυχολογίας.

 

«Την Κυριακή μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σε καλή μέρα για να κερδίσουμε» τους είπε, ζητώντας συγκέντρωση στο πλάνο…ανόδου που έχει καταστρωθεί στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και απόλυτη σοβαρότητα στο πρώτο από τα επτά 90λεπτα που απομένουν.

X