ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με Φερνάντο Σάντος στη… σκακιέρα

Με Φερνάντο Σάντος στη… σκακιέρα

Ο Δάνης Σμυρνίδης αναλύει τους λόγους που αποκλείστηκε η Αγγλία αλλά και προτείνει για το σημερινό ματς

Όπως συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή κάποια θέματα έχουν να κάνουν με το αν βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Τέτοιο παράδειγμα είναι και ο αποκλεισμός της Αγγλίας. Είδαμε τη μάζα να χωρίζεται σε αυτούς που έριξαν τις ευθύνες στον Χόντζον και σε αυτούς που εκθείασαν το κατόρθωμα των Ισλανδών. Προσωπικά επειδή έχω τρέλα με την Αγγλία είπα την άποψη μου στο metrosport.gr.

 

Με αυτά και με αυτά φτάσαμε στους προημιτελικούς του Euro. Στα μακροχρόνια στοιχήματα έπεσα αρκετά μέσα, το Βέλγιο είναι κοντά στο να φτάσει στον τελικό, ενώ και ο Λουκάκου έχει καλές ελπίδες για σκόρερ. Επίσης ο Μοράτα βγήκε πρώτος στην Ισπανία και πλήρωσε.

 

Τώρα όσον αφορά το σημερινό ματς, θα είναι μια σκληρή παρτίδα σκάκι. Μιλάμε για κόντρα του γνωστού αμυντικογενή Σάντος, με μια Πολωνία η οποία στο Euro έχει δεχτεί γκολ μόνο με ψαλιδάκι του Σακίρι. Ψυλλιασμένες οι αποδόσεις στο under και στο 0-1 γκολ. Το χοντρό παιχνίδι μου θα γίνει στις προκρίσεις μαζί με Βέλγιο, ενώ για το… σπορ θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο και το διπλό τελικό και σαν κάλυψη πρόκριση στην παράταση για την Πορτογαλία.


ΔΥΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ – ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΒΕΛΓΙΟ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ     Χ ΗΜ./2 ΤΕΛ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

X