ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με ενδεκάδα ειδικών συνθηκών κόντρα στον Αήττητο Σπάτων

Με ενδεκάδα ειδικών συνθηκών κόντρα στον Αήττητο Σπάτων

Με Γεωργιάδη και Πουρτουλίδη ως αμυντικούς μέσους θα παραταχθεί ο Απόλλων Πόντου κόντρα στην ομάδα της Αττικής.

Είναι από τα παιχνίδια που δίκαια χαρακτηρίζονται ως «εξάποντα», όταν δηλαδή ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους.

 

Με νίκη συνεπώς κόντρα στον Αήττητο Σπάτων, ο Απόλλων Πόντου την ερχόμενη Κυριακή πραγματοποιεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Οι συνθήκες, πάντως, υπό τις οποίες ολοκληρώνεται η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν είναι και οι ιδανικές. Τρεις απουσίες λόγω τιμωριών, συν αυτή του μακροχρόνια απόντα Καλογέρη, δημιουργούν πονοκέφαλο για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Οι δύο τιμωρημένοι είναι οι βασικοί αμυντικοί μέσοι. Καλαϊτζίδης και Σπόλιαριτς, αλλά και ο Αμαραντίδης.

 

Κι αν για τον τελευταίο ο αντικαταστάτης ήταν η προφανής λύση του αριστεροπόδαρου Τσουμάνη, για τις άλλες δύο θέσεις στα χαφ χρειαζόταν να φανούν οι σκέψεις του έμπειρου τεχνικού των «ροσονέρι». Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαφαίνονται οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Γεωργιάδης και Πουρτουλίδης, εφόσον ο δεύτερος καταφέρει (όπως όλα δείχνουν) και ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί (χθες ακολούθησε ατομικό). Ο Γεωργιάδης έχει καιρό να παίξει στη συγκεκριμένη θέση, αλλά τη γνωρίζει αρκετά καλά (δεξιά αναμένεται να μετατεθεί ο Δαλιανόπουλος). Το πρόβλημα για τον Απόλλωνα είναι ότι πάει και πάλι με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή στον αγώνα, κάτι που δείχνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει το ζήτημα της έλλειψης εναλλακτικών λύσεων.

 

Από βδομάδα για Μπρίτο-Χασομέρη

 

Γι΄ αυτό και η ενίσχυση θα περίμενε κανείς να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Πέραν του Αγτζίδη που φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να κλείσει, σε εκκρεμότητα είναι ακόμη δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τους οποίους υπάρχει συζήτηση, των Εντουάρντο Μπρίτο και Δημήτρη Χασομέρη, για τους οποίους οι εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα.

X