ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με δείπνο πέφτει η αυλαία για τους νέους του Απόλλωνα

Με δείπνο πέφτει η αυλαία για τους νέους του Απόλλωνα

Σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της Καλαμαριάς, τα μέλη της δεύτερης ομάδας του Απόλλωνα θα πουν αντίο για την ποδοσφαιρική χρονιά

Λίγες ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων της πρώτης ομάδας, τίτλοι τέλους για τη φετινή χρονιά πέφτουν και για την ομάδα Κ-19 του συλλόγου, έπειτα και από τις δοκιμές που έγιναν για τη στελέχωσή της.

 

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξεδόθη «η ομάδα Νέων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, η οποία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση και πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, ολοκληρώνει αύριο (Πέμπτη) και τυπικά την αγωνιστική περίοδο. Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον μεγάλο μας χορηγό για την ομάδα Κ19, την εταιρεία εισαγωγής υποδημάτων ZAK SHOES. Επιπλέον αύριο (σ.σ σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου) μετά την τελευταία προπόνηση της περιόδου θα παρατεθεί δείπνο σε όλη την ομάδα στο μεζεδοπωλείο «Κεντρικόν» στην Καλαμαριά, με την ευγενική προσφορά των launge cafe-bar Remeron, των κομμώσεων «Αβραάμ» του κου Περσίδη και του Παλαίμαχου του Απόλλωνα κου Νάκου Νάκου».

 

 

X