ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αυτή θα είναι η τύχη τους

Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αυτή θα είναι η τύχη τους

Ο Στέλιος Γρηγοριάδης αρθρογραφεί για την ΑΕΚ και τις ομάδες του ΠΟΚ που πλέον όταν έχουν αντίπαλο τον ΠΑΟΚ η τύχη τους θα είναι όπως το Σάββατο

Την ώρα που οι νοήμονες οπαδοί της ΑΕΚ αποκαλούν… πατσαβούρες τους παίκτες της ομάδας τους και καλούν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βγάλει τα καβούρια από την τσέπη και να επενδύσει, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, για να κάνει και εκείνος μεγάλη ομάδα, οι γραφικοί κιτρινόμαυροι επικοινωνιολόγοι και τα φερέφωνά τους ανακάλυψαν όχι ένα, αλλά δύο… μαρς πέναλτι που δεν δόθηκαν στον τελικό σε βάρος του ΠΑΟΚ.

 

Την επόμενη του αγώνα, την Κυριακή, “στόλιζαν” τους παίκτες και τον Χιμένεθ, γράφοντας μη πηχαίους τίτλους ότι η ΑΕΚ ήταν “μικρή” και “λίγη”, χθες το πρωί, όμως, ξύπνησαν με την παρηγοριά που προσπαθούν να προσφέρουν στον εαυτό τους με το καταπληκτικό αφήγημα ότι και ο Τσβάιερ και οι χειριστές του VAR αδίκησαν κατάφωρα την ομάδα τους.

 

Είναι κωμικό. Ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι ο αντίπαλος είναι σαφώς ανώτερος, ενώ νιώθεις ντροπή γιατί σε κερδίζει για πλάκα σε τρεις συνεχόμενους τελικούς, ενώ έχεις εμπεδώσει ότι η ομάδα σου είναι ανάξια να κατακτήσει τίτλους, ταυτόχρονα αμφισβητείς πάλι το αποτέλεσμα ενός τελικού, στον οποίο, όπως και στους δύο προηγούμενους, μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο γήπεδο και η ΑΕΚ απουσίαζε.

 

Την καλύτερη απάντηση τη δίνουν οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: 2019 με VAR, 2018 χωρίς VAR, 2017 με Μπίσεσ- βαρ...”. Ολα τα υπόλοιπα είναι μόνο για κιτρινόμαυρη εσωτερική κατανάλωση και στο πλαίσιο της πλήρους σύγχυσης στην οποία έχουν βουλιάξει οι της ΑΕΚ. Θα συνέλθουν μόνο όταν καταλάβουν ότι επειδή υπάρχει τελικά δικαιοσύνη και στο ποδόσφαιρο, τα επόμενα 100 χρόνια όποτε βρίσκουν μπροστά τους τον ΠΑΟΚ θα χάνουν. Θα πληρώνουν την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και το αμάρτημα της εν ψυχρώ κλοπής του Πρωταθλήματος του 2018. Ακόμη κι όταν ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί (αν συμβεί ποτέ αυτό), θα φροντίζει να τους τιμωρεί η θεία δίκη...

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/5) 

 

 

 

 

 

X