ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με άγνοια κινδύνου κινείται για τη συγκρότηση της ομάδας

Με άγνοια κινδύνου κινείται για τη συγκρότηση της ομάδας

Αισιόδοξος ο Σπύρος Παπαθανασάκης πως σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε συμφωνία με προπονητή και παίκτες.

Με όλο το «κυανόλευκο σύμπαν» ξεκάθαρα απέναντι, τους αριθμούς και τη λογική επίσης, το… crew Παπαθανασάκη συνεχίζει υπό την ηγεσία του «Καναδού» τις προσπάθειες δημιουργίας ομάδας από το μηδέν όπου την έφτασαν. Προσπαθούν να βρουν προπονητή και παίκτες να στελεχώσουν το ρόστερ, διαρρέοντας αισιοδοξία πως είναι κοντά στις πρώτες τους κινήσεις.

 

Οι δεκάδες προσφυγές (όσες εξυπηρετούνταν από τις εκχωρήσεις του περσινού τηλεοπτικού που πλέον δεν υπάρχει και όσες προέκυψαν), το περίπου 1,5 εκ. ευρώ οφειλής στο Δημόσιο (ΙΚΑ-Εφορία), η απαραίτητη κάλυψη της καταπεσούσης εγγυητικής φαίνεται πως δεν πτοούν τον Σπύρο Παπαθανασάκη που έχοντας κρίνει εαυτόν ικανό να τα βγάλει πέρα με τους συνεργάτες του (Μπέζα, Τρίκκα, Κωστάκη) κινείται να δημιουργήσει ομάδα.

 

Παράλληλα, μετά το κλείδωμα της Μίκρας, ξεκινά τις εργασίες στους γεμάτους ξερά χόρτα  γήπεδα. Πρώην ποδοσφαιριστές, στελέχη, προπονητές και υπάλληλοι που διεκδικούν τα χρήματά τους, δεν έχουν δεχθεί τους διακανονισμούς που προτάθηκαν (σε ορισμένους εξ αυτών) για τις οφειλές και με το «καλημέρα» του νέου εγχειρήματος Παπαθανσάκη, αναμένονται διαταγές πληρωμών και δικαιώματα ενεργοποιήσεων ποινών με νέες αιτήσεις αφαίρεσης βαθμών, οι οποίες επί καθημερινής βάσης απειλούσαν από πέρσι και όσο υπήρχε το «μαξιλάρι» του τηλεοπτικού συμβολαίου της Super League.

 

Η σημερινή κατάσταση στον Ηρακλή με τον «Καναδό» στην «κεφαλή» συνεχίζει να απασχολεί και να προκαλεί ανησυχία και στη διοργανώτρια Football League που παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν θέλει να αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις Πανθρακικού, Εργοτέλη, Καλλονής και Ολυμπιακού Βόλου.

X