ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μαύρο σκοτάδι βαθύ στον Ηρακλή

Μαύρο σκοτάδι βαθύ στον Ηρακλή

«Απολύτως τίποτα» δείχνει το αποτέλεσμα της τελευταίας αναζήτησης

Η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή παραμένει ίδια και αναλλοίωτη. Η αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο θα συνεχίσει σε επαγγελματική κατηγορία η ομάδα, απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος, των εποχών δηλαδή Παπαθανασάκη και Παπαδόπουλου, συνεχίζεται μεν, αλλά αποτέλεσμα δεν φέρνει κανένα δε ως τώρα.

 

Από κάθε οπτική η κατάσταση περιγράφεται ως ένα απόλυτο μαύρο σκοτάδι και βαθύ. Είτε από την άποψη του χρόνου που πλέον εξανεμίζεται και περνά δίχως να γυρνά, είτε από την άποψη της οικονομικής δυνατότητας που απαιτείται για ένα εγχείρημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στους «κυανόλευκους». Το διαμορφωθέν σκηνικό στον Ημίθεο έχει προκαλέσει πρωτοφανή «πονοκέφαλο» σχετικά με το «αύριο» της ποδοσφαιρικής ομάδας που μπαίνει σε αδιέξοδο απαξίωσης.

 

Τα στελέχη των φορέων που επιχειρούν καθημερινά να αναζητήσουν τη (λιγότερο κακή ουσιαστικά) λύση στο πρόβλημα, βλέπουν πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί τη σεζόν 2019-20 ο Ηρακλής ακόμα και στη Football League είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλουν από καιρό συνεχίζει να δείχνει «απολύτως τίποτα» και στην ιστορία που εκτυλίσσεται από τα τέλη της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν η βασική αιτία συνεχίζει να είναι η εξασφάλιση στο οικονομικό και η παρουσία ενός διοικητικού ηγέτη που θα εγγυηθεί την ομαλή πορεία της ομάδας.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/8)

X