ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ματσούκας: «Επιθυμία μου να ανέβει ο Ηρακλής»

Ματσούκας: «Επιθυμία μου να ανέβει ο Ηρακλής»

Ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αναφέρθηκε στην πορεία του Ηρακλή μιλώντας στο Metropolis 95.5 και ευχήθηκε να κερδίσει την άνοδο

 

Αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή, αλλά ελέω τραυματισμού αντικαταστάθηκε νωρίς. Αντίστοιχα μικρή χρονικά ήταν η συμμετοχή και του επίσης «πρώην» Δημήτρη Γροντή. Ο Λευτέρης Ματσούκας κατέγραψε και την τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του Αήττητου Σπάτων αποχωρώντας από χθες από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

 

Μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αναφέρθηκε στην πορεία του Ηρακλή και ευχήθηκε άνοδο.

 

«Ο Ηρακλής είναι μια ομαδα με εμπειρους παίκτες. Είχε προβληματικό ξεκινημα αλλά έχει πολλά ματς ακόμη το Πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει πίεση, όμως τα παιδιά μπορούν να βγάλουν την ομάδα απο τη δύσκολη θέση» τόνισε αρχικά. Συνεχίζοντας μετέφερε την ευχή του να πάρει ο Ημίθεος την άνοδο: «Αγωνίστηκα στον Ηρακλή και ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι φυσιολογικά μεγάλες. Έχει βρει το δρόμο της η ομάδα, έχει πολύ καλό υλικό. Δεν μπορεί παίκτες που έπαιξαν πολλά χρόνια στη Super League ακόμη και στο Champions League να ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Προφανώς επιθυμία μου είναι να ανέβει ο Ηρακλή. Νομίζω όλου του κόσμου η επιθυμία αυτή πρέπει να είναι. Μιλάμε για μια ομάδα με ιστορία, με κόσμο και στη Super League χρειάζονται τέτοιες ομάδες» δήλωσε ο Ματσούκας.

X