ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ματαιώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ

Ματαιώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ

Στην αναβολή της προπόνησης της Τετάρτης (11/1), προχώρησε η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, λόγω του ύψους του χιονιού που πέφτει από το πρωί στην Λάρισα

Το μεγάλο ύψος χιονιού που πέφτει από το πρωί στη Λάρισα, δεν επέτρεψε την ασφαλή μετακίνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας παικτών και μελών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τα σπίτια τους προς οποιονδήποτε από τους εναλλακτικούς τόπους προπόνησης, με συνέπεια την ματαίωση της.

 

Όσον αφορά την  προπόνηση της Πέμπτης (12/1) θα πραγματοποιηθεί σε τρόπο και χρόνο που θα αποφασισθούν με βάση τις επικρατούσες συνθήκες.

  

Παράλληλα η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, έκανε γνωστό ότι θα συνεχιστεί και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων, του εντός έδρας αγώνα της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών που επέφεραν ως και απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για μη λειτουργία των καταστημάτων σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, θα συνεχίσει την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ από τα γραφεία της ως τις 5 μ.μ., αντί τις 9 μ.μ. που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

 

Η διαδικασία προπώλησης θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη 10 π.μ.-5 μ.μ. και μεθαύριο Παρασκευή 9 π.μ.-9 μ.μ., ενώ για το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές είναι 10€ στα "πέταλα", 15€ στην ανατολική πτέρυγα και 30€ στην δυτική πτέρυγα, πλην της θύρας 18 VVIP, όπου η τιμή είναι 50€.»

X