ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ματέο περιμένει τα νέα στην Αργεντινή

Ο Ματέο περιμένει τα νέα στην Αργεντινή

Στην πατρίδα του για διακοπές βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία, σε ανοιχτή γραμμή με Ισπανία και Ελλάδα

Ενας μήνας πέρασε από τη μέρα που ο Ντίνος Διαμαντόπουλος βρέθηκε στα Κανάρια Νησιά για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία.

 

Στο διάστημα που μεσολάβησε δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας να κρατούν “μυστικό” το αποτέλεσμα των επαφών τους και περισσότερο της απόφασής τους για το μέλλον του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

 

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την απάντηση-απόφαση των Ισπανών, ευελπιστώντας όμως οτι αυτή θα δοθεί το συντομότερο δυνατό καθώς ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί “κλειδί” στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Από την παραμονή του, ή όχι, στην ομάδα άλλωστε θα εξαρτηθεί και το αν θα γίνει κίνηση ενίσχυσης στη θέση του.

 


Όσο για τον ποδοσφαιριστή; Ο 22χρονος βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Κόρδοβα, μαζί με την σύντροφό του και την οικογένειά του, περιμένοντας κι αυτός με τη σειρά του τις εξελίξεις. Εχει ενημερώσει την Λας Πάλμας ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον σύλλογο, αφού αισθάνεται “προδομένος” από τον τρόπο που τον διαχειρίστηκαν τα τελευταία χρόνια, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

 

Η επιθυμία του να μείνει στον Αρη είναι δεδομένη, γνωρίζει όμως ότι δεν παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει η Λας Πάλμας, η οποία προφανώς και θα επιδιώξει να επωφεληθεί οικονομικά από την πώληση του ποδοσφαιριστή. Οι δύο πλευρές (Αρης και Ματέο Γκαρσία) βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με την ίδια αγωνία περιμένουν τα νεότερα από την Ισπανία.

 

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στον Αρη δεν θα περιμένουν… εσαεί κι έχοντας εικόνα των προθέσεων της Λας Πάλμας, από τις επαφές που έκανε ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, ήδη εξετάζουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών που θα απασχολήσουν όμως μόνο στο ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης. Ητοι, στο ενδεχόμενο πώλησης του Ματέο Γκαρσία σε άλλη ομάδα.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/5)

X