ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μας περιμένει σκληρό παιχνίδι και στην Τουρκία»

«Μας περιμένει σκληρό παιχνίδι και στην Τουρκία»

Για την υπόθεση πρόκριση, το γεγονός ότι η διαφορά έμεινε τελικά σε μικρά επίπεδο, μίλησε ο προπονητής της Καρσίγιακα.

Με τη συμπαράσταση του κόσμου της Καρσίγιακα ευελπιστεί πως η Καρσίγιακα θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Παλατάκι, ο προπονητής των Τούρκων, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.

 

 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του στο σημερινό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα με πολύ καλή ισορροπία στο ροτέσιον και διαπίστωσα ότι παίζει με πολύ ωραίο τρόπο στην άμυνα. Το γεγονός ότι έκαναν 30 φάουλ θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στον επαναληπτικό.

 

Υπήρχε ένα σημείο στο παιχνίδι στο οποίο χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Ποτέ δεν  θα πω στους παίκτες μου να σταματήσουν να σουτάρουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η νοοτροπία μας στην άμυνα. Δώσαμε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πολλά ελεύθερα σουτ και του δώσαμε τη δυνατότητα να τρέξει και να φτάσει τη διαφορά στους 19 πόντους, σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο για εμάς. Θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα η αμυντική μας προσέγγιση. Ευτυχώς για εμάς ξυπνήσαμε στο τέλος και καταφέραμε να μικρύνουμε τη διαφορά. Ποτέ δεν είναι καλό να χάνεις. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό όπως και το σημερινό. Ελπίζω να έχουμε τη συμπαράστασή του κόσμου μας».

X