ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μας ενδιαφέρει μόνο τι κάνουμε εμείς»

«Μας ενδιαφέρει μόνο τι κάνουμε εμείς»

Για τη νέα νίκη του ΟΦΗ που τον φέρνει στο -2 από την κορυφή και τον Άρη μίλησε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το διπλό στο Αιγίνιο τόνισε ότι δεν κοιτάει τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο ο ΟΦΗ.

 

«Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή του παιχνιδιού, κρατούσε καλύτερα την μπάλα και σκοράραμε νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε ακόμα δύο γκολ που και αυτά φέρνουν τους τρεις βαθμούς. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά μόνο το τι κάνουμε εμείς. Είναι μια καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ και όλοι μας πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Η ουσία είναι ότι ήρθε η νίκη και συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί. Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και αυτές θα είναι οι ΟΦΗ, Άρης, Παναχαϊκή. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και προφυλάξαμε παίκτες που είχαν προβλήματα, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες. Βγάλαμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά μόνο εμείς. Οι παίκτες που έχουν έρθει, έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας και βοηθούν για έναν κοινό στόχο που είναι η άνοδος και έτσι ταπεινά θα πάμε μέχρι το τέλος.

 

Το κλειδί είναι να είσαι δίκαιος και να λες την αλήθεια, να προσπαθείς να μιλήσεις στο φιλότιμο των παικτών, όμως ακόμα δεν έχει τελείωσει τίποτα. Οι παίκτες έμειναν, υπάρχει συσπείρωση και υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια».

X