ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μάρτυρας «κλειδί» ο Λασκαράκης

Μάρτυρας «κλειδί» ο Λασκαράκης

Η κατάθεση του δεύτερου παρατηρητή του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για την υπόθεση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε την παρουσία ως μάρτυρα στην σημερινή εκδίκαση του δεύτερου παρατηρητή του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ Περικλή Λασκαράκη που είναι και ο πρόεδρος του ΕΠΣ Θεσσαλίας.

 

Η κατάθεση του θεωρείται κρίσιμη καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι δέχθηκε επίθεση στα αποδυτήρια με τον Αχιλλέα Μπέο μάλιστα δημοσίως να υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε.

 

Ο ίδιος ο Λασκαράκης μιλώντας πρόσφατα στο Metropolis επικαλέστηκε την απαγόρευση δηλώσεων και θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Αν όμως σήμερα εμφανιστεί και καταθέσει πώς χτυπήθηκε στα αποδυτήρια, τότε σύμφωνα με το άρθρο 29 του Πειθαρχικού Κώδικα στοιχειοθετείται η τιμωρία που προβλέπει αφαίρεση έξι βαθμών από τους γηπεδούχους. Γι’ αυτό και η παρουσία του Λασκαράκη στην εκδίκαση και πολύ περισσότερο το τί θα καταθέσει είναι το σημείο-κλειδί για την υπόθεση και πολύ περισσότερο για την ποινή που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό.

X