ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Μαρκόπουλος συνεχίζει να περιμένει, αλλά...

Ο Μαρκόπουλος συνεχίζει να περιμένει, αλλά...

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είναι στα όριά του, όπως σημειώνεται στην πιάτσα, είναι αλήθεια όμως ότι περιμένει να δει βελτίωση και δραστηριότητα

Βάσει εξαγγελιών, μπήκαμε στην εβδομάδα επίλυσης μερικών ουσιαστικών προβλημάτων του Αρη καθώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε προαναγγείλει ότι μέχρι τέλος του μήνα θα λυθεί το ζήτημα απαγόρευσης μεταγραφών. Αυτό περιμένει και ο Σούλης Μαρκόπουλος, με ελάχιστα αποθέματα υπομονής και δίχως ψευδαισθήσεις.

 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ολοκληρώσει κατά 80% τη δική του δουλειά. Κατέληξε στους παίκτες με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί, προχώρησε σε επιλογές και από την ξένη αγορά και οι εισηγήσεις του βρίσκονται στο γραφείο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Αυτό έχει γίνει εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα. Τώρα περιμένει από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του και να προχωρήσει στις συμφωνίες με τους παίκτες. Είναι δική του ευθύνη.

 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είναι στα όριά του, όπως σημειώνεται στην πιάτσα, είναι αλήθεια όμως ότι περιμένει να δει βελτίωση και δραστηριότητα. Πράγματι τα αποθέματα υπομονής του αρχίζουν να εξαντλούνται, είναι λογικό να κυριεύεται πλέον και ο ίδιος από άγχος, καθώς μπήκε σε μια διαδικασία με σκοπό να συμβάλλει στην ανατροπής μιας αρνητικής κατάστασης, έλαβε σχετικές εγγυήσεις, παραμένει όμως σε θέση αναμονής.

 

Ο 70χρονος προπονητής περιμένει μέσα στην εβδομάδα να κλείσουν οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Θόδωρος Ζάρας.

 

Περιμένει επίσης να μπουν στο μονοπάτι της συμφωνίας δύο ακόμη υποθέσεις Ελλήνων παικτών, η μία είναι αυτή του Δημήτρη Μαυροειδή. Και φυσικά, αναμένει την άρση του ban.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X