ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μανόλο Χιμένεθ :«Να θυμόμαστε για πάντα την αυριανή νύχτα »

Μανόλο Χιμένεθ :«Να θυμόμαστε για πάντα την αυριανή νύχτα »

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως θέλει να γίνει κομμάτι της ιστορίας της ομάδος με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Αούστρια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην συνέντευξη τύπου ,ενόψει του αυριανού, κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Αούστρια αναφέρωντας τα εξής :

 «Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όσο είμαστε στους ομίλους. Δεν ξέραμε την ημέρα της κλήρωσης ότι θα φτάναμε στη σημερινή κατάσταση. Πέραν της Μίλαν οι υπόλοιπες ομάδες ήταν υποψήφιες για την δεύτερη θέση και εμείς έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να προκριθούμε».

 

Αν υπάρχει άγχος στα αποδυτήρια: «Υπάρχει πάρα πολλή όρεξη στα αποδυτήρια. Αυτό που επαναλαμβάνω στους παίκτες μου είναι ότι έχουν μία καταπληκτική σεζόν ως τώρα όμως κρινόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω αύριο να είναι μία καλή μέρα για μας όμως δεν πρέπει να ξεχαστεί σε καμία περίπτωση η δουλειά που γίνεται όλους αυτούς τους έξι μήνες».

 

Για το τι θα μετρήσει πιο πολύ η καρδιά ή η τακτική: «Θα προσπαθήσουμε το παιχνίδι που θα κάνουμε να μπει στην ιστορία της ΑΕΚ. Να θυμόμαστε την αυριανή νύχτα. Όμως και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει το ίδιο. Για να κερδίσεις στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν πολλά συστατικά. Σε άλλα παιχνίδια μπορείς μόνο με τακτική σε άλλα μόνο με καρδιά. Όμως σε μία ολόκληρη σεζόν για να κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζονται όλα τα συστατικά μαζί».

 

Για το αν είναι απαγορευτικό να δεχθεί τέρμα η ΑΕΚ αύριο: «Ναι μπορούμε να πούμε ότι απαγορεύεται όμως κάποιες φορές αυτά δεν ισχύουν γιατί κάποιος παραβιάζει τους κανόνες. Όπως σε όλες τις δουλειές έτσι και στο ποδόσφαιρό δεν πρέπει να γίνονται τα πράγματα επειδή επιβάλλονται. Δεν υπάρχει καλή τακτική όταν χάνει μία ομάδα, τότε οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν παίζουν. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να βάλουμε τους καλύτερους ως σημάδι ότι πάμε για τη νίκη».

 

Για το γεγονός οτί η ΑΕΚ προκτίνεται και με ισοπαλία :«Με μία ισοπαλία προκρινόμαστε όμως τριάντα χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά δεν ξέρω πως να πάρω μία ισοπαλία. Μπαίνω στο παιχνίδι πάντα για να κερδίσω».

 

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Αραούχο αναφέροντας με την σειρά του :

Αραούχο: «Να γιορτάσουμε στο τέλος όλοι μαζί»

 

Ο Σέρχιο Αραούχο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολλή διάθεση. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση και ο προπονητής θα βάλει τους καλύτερους για να πάρουμε τη νίκη».

 

Για το αν θεωρεί την ΑΕΚ φαβορί : «Όλες οι ομάδες ήταν τα φαβορί από την αρχή. Με μία ισοπαλία μπορούσαμε να περάσουμε και αυτό είναι προνόμιο όμως δεν θα πω ότι είμαστε το φαβορί. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας».

 

Για το ποια θα ήταν τα λόγια του αύριο στους συμπαίκτε του : «Νομίζω πως δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω. Είμαστε όλοι μαζί και τα λόγια περισσεύουν. Να μπούμε να κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

 
X