ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μανδρίνος: «Αυτά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να μεγαλώσει»

Μανδρίνος: «Αυτά χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να μεγαλώσει»

Διαβάστε τι δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος και μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά και τι χρειάζεται ο σύλλογος για να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί.

 

Διαβάστε τις πιο σημαντικές ατάκες του: 

 

- Εμείς κρατήσαμε ζωντανή την ΠΑΕ και δεν ζήσαμε ότι έπαθαν οι άλλες ομάδες πέφτοντας στη Γ΄ Εθνική.

 

- Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πληρώσει ακριβά την όλη πορεία αυτά τα έξι χρόνια, αλλά κατόρθωσε να φτάσει την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο και ευχόμαστε να έρθουν ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Κακώς έδωσε τόσα πολλά χρήματα.

 

- Το τοπίο φέτος είναι πιο καθαρό και τον ευνοεί η συγκυρία και θα πρέπει να πιέσει για το VAR θα φανεί ξεκάθαρα ότι θέλει καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο. Το είδαμε άλλωστε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και δεν υπήρχαν τα μεγάλα λάθη.

 

- Είδα τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει το μέταλλο έχει την ομάδα που είχαμε εμείς στο παρελθόν και μπορεί να φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί. Πρέπει να γίνει η νέα Τούμπα.

 

- Υπάρχει ο κίνδυνος με την αξιοκρατία και αν μπορεί να χτιστεί γήπεδο στην Τούμπα και μια ενίσχυση στα διοικητικά στην ηλικία του Μάκη Γκαγκάτση, πρόσωπα που είναι γνωστά και να έχουν το DNA του ΠΑΟΚ. Το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Ο Μάκης δεν μπορεί να έχει όλο το βάρος πάνω του. Θα πρέπει ο καθένας να έχει τους ρόλους του. Αν το είχαμε πέρυσι αυτό, δε θα χάναμε το Πρωτάθλημα στα χαρτιά. Με το που πέθανε ο Παναγιώτης έφυγε αυτό από την ομάδα... 

X