ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μανδαλιανός: «Λαϊκή εντολή για νέα πνοή στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Μανδαλιανός: «Λαϊκή εντολή για νέα πνοή στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Ο νέος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου ευχαρίστησε τους δημότες για την ψήφο εμπιστοσύνης

 

Νίκη των δημοτών χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των εκλογών ο νέος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος επικράτησε με ποσοστό 63,30% του ανθυποψηφίου του Γιάννη Καμαρινού.

 

«Σας ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης που εκτός από χαρά, μας δίνει και την ευθύνη για την επόμενη ημέρα στον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου. Το μήνυμα των δημοτών ήταν ξεκάθαρο, γύρισαν πλάτη στο παλιό και προτίμησαν το νέο, αναχαίτισαν την ανεντιμότητα και εμπιστεύτηκαν το ήθος και την αξιοπρέπεια, εκτίμησαν τη σεμνότητα απέναντι στην έπαρση», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

 

«Τους κοιτάμε από σήμερα όλους στα μάτια και λέμε πως είναι δέσμευσή μας να εκτελέσουμε τη λαϊκή εντολή για νέα πνοή στον δήμο μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Δεν κρατάμε κακιά σε κανέναν παρά τη λασπολογία. Όμως δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι οι προσθέσεις κάποιων ανθρώπων φάνηκαν όταν ζορίστηκαν και έριξαν λάσπη παντού. Εμείς θα ενώσουμε τα χέρια μας με όποιον θέλει το καλό του δήμου μας. Αν δείξουν μεταμέλεια και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας χωρίς να σκέφτονται αλισβερίσια, θα απλώσουμε σε όλους το χέρι μας, δεν είμαστε χαιρέκακοι. Η νίκη είναι όλων των συνεργατών μου, των ανθρώπων που τάχθηκαν στον πλευρό μας και όλων των δημοτών», κατέληξε ο κ. Μανδαλιανός.

X