ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μακεδονικός: Προώθηση νεαρών στην α' ομάδα

Μακεδονικός: Προώθηση νεαρών στην α' ομάδα

Την ευκαιρία σε νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους δίνει ο σύλλογος της Νεάπολης.

Την άνοδο πέντε ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου στην πρώτη ομάδα ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

 

Πρόκειται για τους Θανάση Ζιγκόλη, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Δημήτρη Αμοιρίδη, Κλέβι Μίσκου και Γιάννη Δοϊρανλή. Ο τελευταίος, μάλιστα, πήρε πέρσι το βάπτισμα του πυρός στη Γ’ Εθνική, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε τέσσερα παιχνίδια.

 

Στον αντίποδα, στη συνεργαζόμενη ομάδα του Μακεδονικού Αγ. Βασιλείου παραχωρήθηκαν οι 17ρηδες Παναγιώτης Τούλας, Μιχάλης Σεργένης, Βαλάντης Τσαλκιντζής, Αλέξανδρος Αποστολίδης, Χάρης Μπενάκης και Ακης Κυριακίδης, αλλά και οι προερχόμενοι από τις Ελπίδες Μακεδονικού Παντελής Ζώτο και Χρήστος Παναγιώτου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού αναφέρει:

 

«Μετουσιώνεται το όραμα του συλλόγου για επάνδρωση του αντρικού τμήματος μας με παιδιά από τα σπλάχνα της ακαδημίας.

 

Κανείς δεν φανταζόταν πριν από χρόνια πως σήμερα θα είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ξεκινάμε τον προγραμματισμό μας με έτοιμα ποδοσφαιρικά παιδιά που γαλουχήθηκαν στην ακαδημία μας μέσα από την πολυετή προπόνηση τους σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο.

 

Ατελείωτες ώρες προπόνησης, αμέτρητα εργομετρικά τεστ, προετοιμασίες στο βουνό, διακρίσεις στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ, φιλικοί αγώνες με αντρικά τμήματα ,μαθήματα ψυχολογίας και διατροφικής καθοδήγησης και πολλά ακόμη προμήνυαν πως μέσα από επαγγελματικά βήματα η επιτυχία είναι δεδομένη.

 

Την φετινή αγωνιστική χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργούμε ακόμα ένα ποδοσφαιρικό σκαλοπάτι, που είναι πιο κοντά στην Α ομάδα μας. Ο σύλλογος μας ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του Μακεδονικού Αγ.Βασιλείου δημιουργώντας ένα προθάλαμο πριν την είσοδο στην Α ομάδα για όλα εκείνα τα παιδιά που θα διακριθούν στην Α τοπική κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα μεταπηδούν στην συνεργαζόμενη ομάδα οι γεννημένοι το 2002 : Τούλας Παναγιώτης,Σεργένης Μιχάλης,Τσαλκιντζής Βαλάντης,Αποστολίδης Αλέξανδρος,Μπενάκης Χάρης ,Κυριακίδης Άκης ενώ ακολουθούν την ομάδα και οι Παντελής Ζώτο και Παναγιώτου Χρήστος που την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν στην Ακαδ.Ποδοσφαίρου Νεάπολης ,ομάδα που διοικείται και οργανώνεται από τον σύλλογο μας τα τελευταία 4 χρόνια. Προπονητές τοποθετήθηκαν οι κ.Καϊπαλέξης Δημήτρης και συνεργάτης-γυμναστής ο κ.Μποσκλαβίτης Δημήτρης ,μέλη του προπονητικού team της ακαδημίας του Α.Σ.Μακεδονικού.Η ομάδα θα προπονείται στο αθλητικό κέντρο μας και θα ακολουθεί τον ετήσιο προπονητικό σχεδιασμό του συλλόγου.

 

Την ευκαιρία τους στο υψηλότερο σκαλί του συλλόγου μας στην Γ Εθνική θα λάβουν οι Ζιγκόλης Θανάσης,Παπαδόπουλος Ανδρέας,Αμοιρίδης Δημήτρης ,Κλέβι Μίσκου και Δοϊρανλής Γιάννης που θα κληθούν να αποδείξουν πως αξίζουν την θέση τους στο πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ της Α ομάδας. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν διαθέσιμες ποιοτικές προσθήκες για την ομάδα του κ.Πατζιαρά ,του νέου προπονητή της ομάδας που κλίθηκε να συμπλέξει αρμονικά νέα παιδιά μαζί με ήδη έμπειρους παίκτες. Τα παραπάνω παιδιά ,όλα προερχόμενα από την ακαδημία μας ,μαζί με τους ήδη νεαρούς ποδοσφαιριστές Λεόνογλου Δημήτρη και Νικολαϊδη Χρήστο που ενσωματώθηκαν την περσινή χρονιά θα αποτελέσουν μέλη της νεανικής και πολλά υποσχόμενης νέας ομάδας μας.

 

Ο Α.Σ.Μακεδονικός πιστός στο πλάνο του πως με επαγγελματικά βήματα και μεθοδική προσέγγιση επιτυγχάνονται οι στόχοι, θα συνεχίσει τον δρόμο της παραγωγής αλλά και της προώθησης των ποδοσφαιριστών του σε ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα»

X