Σ΄ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το σιμιγδάλι και το μπέικιν . Το αφήνουμε στην άκρη. Σπάμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους και ασπράδια.
Στο μίξερ χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα τους κρόκους με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει αφράτο φουσκωτό, κρεμώδες μείγμα και να λιώσει η ζάχαρη.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ανακατεύουμε στο μίξερ και το σπορέλαιο.
Σταματάτε το χτύπημα και προσθέτουμε το μείγμα αλευριού – σιμιγδαλιού – μπέικιν, ανακατεύοντας παράλληλα με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε στο τέλος τα αρωματικά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια λεκανίτσα. Καθαρίζουμε καλά τον κάδο του μίξερ και αδειάζουμε τα ασπράδια.
Τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με το σύρμα, ώστε να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα, την οποία την ενσωματώνουμε στο υπόλοιπο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά με κυκλικές κινήσεις με μια σπάτουλα μαρίζ, ώστε να μην χάσει τον όγκο της.
Βουτυρώνουμε το ταψί και το πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί (περίπου 20Χ35) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
Για το σιρόπι βράζουμε μαζί όλα τα υλικά για πέντε λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και το ρίχνουμε στο ζεστό ρεβανί που έχουμε βγάλει από το φούρνο.