ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Μαγεύει» ο Λάμπρου στην Ολλανδία, «έκρηξη» ενδιαφέροντος

«Μαγεύει» ο Λάμπρου στην Ολλανδία, «έκρηξη» ενδιαφέροντος

Ο Λάζαρος Λάμπρου εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο ολλανδικό Πρωτάθλημα, με τρεις ασίστ και τρία γκολ

 ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ

 

Ο Λάζαρος Λάμπρου εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο ολλανδικό Πρωτάθλημα, με τρεις ασίστ και τρία γκολ, μέχρι στιγμής, με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει αυτά τα νούμερα ενώ δεν ήταν βασικός από το ξεκίνημα της σεζόν.

 

Σταθεροποιήθηκε στην ενδεκάδα της Φορτούνα στις 21 Οκτωβρίου και από τότε δεν ξαναβγήκε. Είναι λογικό, λοιπόν, να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, που τον έχουν παρακολουθήσει ήδη αγωνιζόμενο. Η ρήτρα ανέρχεται στα τρία εκατ. ευρώ, ποσό που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δώσει η ολλανδική ομάδα για να τον αποκτήσει, καθώς όλο το μπάτζετ της είναι έξι εκατ. ευρώ.

 

Στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί την έκρηξη ενδιαφέροντος για τον Λάμπρου και δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα άμεσης επιστροφής του ακόμη και τον Ιανουάριο. Διευκρινίζουμε ότι ακόμη και αν ο δανεισμός είναι μονοετής, η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή μπορεί να ζητήσει να τον πάρει πίσω πιο νωρίς.

 

Δύσκολα θα πληρώσει τη ρήτρα η Φορτούνα Σιτάρντ

 

Θεωρείται απίθανο η Φορτούνα να δαπανήσει το ποσό των τριών εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Λάμπρου και για έναν ακόμη λόγο.

 

Ο Τούρκος πρόεδρός της, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, είναι πολύ μετρημένος στα οικονομικά και δεν συνηθίζει να κάνει υπερβάσεις.

 

Αρα, ο Λάμπρου θα παραμείνει στην ολλανδική ομάδα μέχρι ο ΠΑΟΚ να ζητήσει την επιστροφή του στην Τούμπα.

 

Απόλυτα ικανοποιημένος στην Ολλανδία ο Λάμπρου

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ποδοσφαιρική του καθημερινότητα στην Ολλανδία είναι ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε, στον Ελληνα δημοσιογράφο -που εργάζεται στο Μάαστριχτ- Δημήτρη Κάβουρα, ότι ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο στην Φορτούνα Σιτάρντ, γι’ αυτό και αποδίδει πολύ καλά στα παιχνίδια της ολλανδικής ομάδας.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (3/12)

X