ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λουτσέσκου: «Να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε»

Λουτσέσκου: «Να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έστειλε το κατάλληλο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα το βράδυ της Κυριακής.

Τους ποδοσφαιριστές του προετοιμάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν εντός συνόρων, αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκτός από την τακτική, την οποία ζητά από τους παίκτες του να ακολουθήσουν, φρόντισε και έστειλε το κατάλληλο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα το βράδυ της Κυριακής.

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός μεταξύ των άλλων τονίζει στους παίκτες του: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πάμε να παίξουμε όπως πρέπει σε ένα ντέρμπι. Δεν επηρεαζόμαστε από τίποτα, πρέπει να διεκδικήσουμε την νίκη». Σε άλλη απόστροφο του λόγου του, ο Λουτσέσκου τόνισε: «Να τους χτυπήσουμε στην άμυνα, εκεί όπου έχουν αδυναμίες και τις οποίες έδειξαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Από εμάς, εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα, από την δική μας απόδοση».

 

Ο 46χρονος κόουτς πιστεύει πως οι παίκτες του θα «ντοπαριστούν» κατάλληλα για το κυριακάτικο παιχνίδι και η σημερινή ενίσχυση από τον κόσμο, θα τους δώσει την κατάλληλη ώθηση για να διεκδικήσουν την νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

X