ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λουτσέσκου: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Λουτσέσκου: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκτιμά πώς οι παίκτες του είναι πλέον έτοιμοι να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους

Η συζήτηση για το τι έχει φταίξει μέχρι σήμερα και ο ΠΑΟΚ είναι μία κρύο, μία ζέστη κρατά από την αρχή της περιόδου. Πειστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί-αυτές μπορούν να προκύψουν μόνο εντός γηπέδου-και όλοι (κόσμος και διοικούντες) ψάχνονται για το τι δεν γίνεται σωστά.

 

Μέχρι ένα σημείο η σοβαρή δικαιολογία ήταν η κακή προετοιμασία. Πλέον έχει εκλείψει. Ο Λουτσέσκου ζητούσε χρόνο, κυρίως γιατί έβλεπε ότι οι παίκτες έπρεπε να αφομοιώσουν όλα όσα τους περνούσε ως στοιχεία της φιλοσοφίας του στις προπονήσεις. Γι’ αυτό και είχε κάνει εκείνες τις πολυσυζητημένες δηλώσεις για ετοιμότητα μετά από 1,5 μήνα.

 

Πλέον, όμως, ο ίδιος θεωρεί ότι και αυτό το ζήτημα έχει λυθεί. Πιστεύει και το τονίζει με έμφαση στο στενό περιβάλλον του ότι «οι παίκτες είναι απόλυτα έτοιμοι από κάθε άποψη».

 

Μένει να φανεί αν τα επόμενα παιχνίδια επιβεβαιώσουν στην πράξη αυτό που υποστηρίζει ο 48χρονος κόουτς. Ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι δύο «κολλητές» νίκες η ομάδα του θα ξεπεράσει και το-ψυχολογικό-ζήτημα που έχει δημιουργήσει η αποτυχία της ομάδας να πάρει εκτός έδρας νίκες μέχρι τώρα. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.   

X