ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Λουτσέσκου έχει τις αρχές του και το πλάνο του

Ο Λουτσέσκου έχει τις αρχές του και το πλάνο του

Το "φρεσκάρισμα" του Ρουμάνου τεχνικού κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη του ΠΑΟΚ και η περίπτωση του Αλίν Τόσκα

Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η χθεσινή επιλογή αποστολής για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Κι αυτό γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε στην πράξη ότι έχει κάποιες αρχές τις οποίες τηρεί στη δουλειά του και ένα πλάνο που τώρα φαίνεται στην πράξη.

 

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Ο Ρουμάνος μετρά πολύ τη δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις. Τις δύο εβδομάδες που προηγήθηκαν υπήρξαν παίκτες που έλειπαν με την Εθνική ομάδα και επιλέχθηκε να μείνουν εκτός (Λημνιός, Χατσερίδης) και για να φρεσκαριστούν, κυρίως, όμως, γιατί υπήρχαν άλλοι από πίσω που δούλεψαν αρκετά με την ομάδα τις προηγούμενες μέρες. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι η μεταγραφή του Αλίν Τόσκα κουβαλά ένα αρκετά πιο σύνθετο σκεπτικό πέρα από το «αποκτήθηκε εναλλακτική λύση για τη θέση του αριστερού μπακ».

 

Ο Ρουμάνος διεθνής αποτελεί την εναλλακτική λύση και για τη θέση του στόπερ στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ και έδωσε στον 49χρονο κόουτς τη δυνατότητα να συμπεριλάβει επιπλέον παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή στην 18άδα. Καλό είναι να υπογραμμίζουμε τέτοιες λεπτομέρειες γιατί αναδεικνύουν το σκεπτικό του προπονητή και δίνουν απαντήσεις σε απορίες των απλών φιλάθλων.     

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/9)

X