ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λουίς Όλιβερ για Άρη

Λουίς Όλιβερ για Άρη

Ο Ισπανός επενδυτής εκδήλωσε ζεστό ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στους «κίτρινους»

Ο Ισπανός επενδυτής εκδήλωσε ζεστό ενδιαφέρον για την εμπλοκή του στους «κίτρινους».

 

Με 1,5 εκατ. ευρώ και ποιοτικές μεταγραφές τον Δεκέμβριο, φιλοδοξεί να «ανεβάσει» τον Αρη στη Φούτμπολ Λιγκ και, αφού μετοχοποιήσει τα χρήματα που θα έχει διαθέσει, να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, που θα επανασυσταθεί. Εχει έτοιμη εγγυητική επιστολή τεσσάρων εκατ. ευρώ και έστειλε αργά χθες το βράδυ στον Ερασιτέχνη Αρη επιστολή επίσημης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Απρόοπτες, απροσδόκητες, αλλά πολύ ευχάριστες, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι εξελίξεις που «τρέχουν» τις τελευταίες ώρες για τον Αρη και σας παρουσιάζει σήμερα, κατ’ αποκλειστικότητα, η Metrosport.

 

O Ισπανός επιχειρηματίας Λουίς Ολιβερ Σιέρα, ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας, με γραφεία που στεγάζονται σε κτίριο πέντε ορόφων στον Πειραιά και γιος μεγαλοεπιχειρηματία, που έχει άμεση σχέση με το ισπανικό ποδόσφαιρο, εκδήλωσε ενδιαφέρον να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια για την αναγέννηση του Αρη, με την προοπτική να μετοχοποιήσει τα χρήματα που θα διαθέσει όταν θα συσταθεί και πάλι η ΠΑΕ. Πρόθεσή του να συγκροτήσει δικό του διοικητικό σχήμα και να διαθέσει ένα ποσό 1,5 εκατομμυρίου ευρώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με σκοπό να «σιγουρέψει» την άνοδο της ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ.

 

Ακόμη, ο Σιέρα, που είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι για πλοία, θα προσπαθήσει να ενισχύσει όσο χρειάζεται τον Αρη στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου, με παίκτες η αξία των οποίων θα εγγυάται την άνοδο.

 

Περισσότερα στην σημερινή «Metrosport»

X