ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λόγια δικά του, λόγια ξένα

Λόγια δικά του, λόγια ξένα

Αλλα δήλωσε ότι θα κάνει και άλλα έκανε σε πολλές περιπτώσεις ο Τομ Παπαδόπουλος

Πολλά και όμορφα λόγια αλλά εν τέλει λίγες πράξεις και ακόμη λιγότερα έργα περιελάμβανε η παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου στην προεδρία της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο-ακόμη- μεγαλομέτοχος των κυανόλευκων στη διάρκεια της χρονιάς και κυρίως μέσω των συνεντεύξεων Τύπου-και όχι μόνο- έδωσε πάμπολλες υποσχέσεις και μετέφερε μία προβληματική μεν, αλλά αναστρέψιμη εικόνα για τον Ηρακλή. Σε αγωνιστικό, διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

 

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο μιλώντας στο Metropolis 95,5 χαρακτήρισε εφιαλτική την σεζόν και ότι δεν υπήρχε εξαρχής σωτηρία. Ο ίδιος συνεπώς μετέφερε μία τελείως διαφορετική εικόνα, δίνοντας ένα σχετικό όραμα και μία προοπτική στον κόσμο της ομάδας.

 

Οπως εκείνο το πρωινό της 20ής Δεκεμβρίου όταν και είχε παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου. Εκτοτε ακολούθησαν και άλλες τοποθετήσεις του που δεν έδειχναν ότι η κατάσταση εντός Ηρακλή είναι τόσο τραγική και ότι ο ίδιος είχε τη δυναμική, τη θέληση και κυρίως την οικονομική δυνατότητα και διάθεση για να την… ισιώσει.

 

Η «Μ» κάνει ένα flash back στις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου, στα όσα είπε και όσα δεν έπραξε εντός της χρονιάς.

 

1) «Δεν ήρθα για να φύγω»

Πέντε ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο κ. Παπαδόπουλος στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου «έβγαζε» πολύ συναίσθημα. Δυναμική και σιγουριά. Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι παραδεχόταν τη δυσκολία της κατάστασης και τον στόχο της ανόδου, όμως δεν έδειχνε απογοητευμένος.

 

«Δεν ήρθα για να φύγω ούτε του χρόνου, ούτε σε δύο χρόνια. Έχω ένα όραμα και δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω εύκολα. Δεν έχω μάθει να χάνω και θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

 

Ο μόνος τρόπος να το αφήσω, είναι αν δεν μπορέσει να με υποστηρίξει η πολιτεία όπως υποσχέθηκε και δω ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Όσο είμαι εδώ και έχω στήριξη από την πολιτεία και τους φιλάθλους. Μόνο αν με διώξουν θα φύγω. Δεν τα παρατάω εύκολα». Εξι μήνες μετά αποδείχθηκε ότι ήδη είχε στο μυαλό του την έξοδο…

 

2) «Θα δείτε ένα άλλο άτομο»

Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι αλήθεια ότι έγινε αποδέκτης υποσχέσεων τόσο από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη όσο και από άλλα κυβερνητικά στελέχη. Οσον αφορά το μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, το θέμα της κεντρικής χορηγίας αλλά και της υπαγωγής στις 120 δόσεις για τα χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία. Τίποτα εξ αυτών δεν υλοποιήθηκε, με την κοροϊδία στο πρόσωπό του να είναι συνεχής.  Σε αυτό συνέβαλε και ο ίδιος με την «παθητική» στάση που είχε και με την επιλογή του-μαζί με τον Στάθη Καραντώνη- να κρατάει χαμηλούς τόνους. Τι είχε δηλώσει στις 20/12; «Θα περιμένω μέχρι να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις. Εάν αυτό δεν γίνει θα δείτε ένα άλλο άτομο. Τώρα πρέπει να είμαι ήπιος. Πιστεύω ότι όλα θα γίνουν. Δουλεύουν σκληρά. Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι θα βρει χορηγία 300-400 χιλιάδες. Ας τη βρει». Κανένα άλλο πρόσωπο δεν είδε ούτε ο κ. Βασιλειάδης ούτε κανείς άλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η μοναδική «αντίδραση» ήταν μια ανακοίνωση στην οποία υπήρξε «επίθεση» και η οποία δεν… ίδρωσε το αυτί κανενός.

 

3) «Προέχει η τακτοποίηση των φετινών εκκρεμοτήτων»

Σε πολλές δημόσιες και μη τοποθετήσεις του ο 63χρονος ομογενής επιχειρηματίας τόνιζε την βασική του επιδίωξη για τη φετινή χρονιά. Στις 17 Απριλίου τόνισε χαρακτηριστικά πώς «θα πληρώσω μόνο τους παίκτες που πήρα εγώ και αυτούς που παίζουν τώρα, αυτούς που δουλεύουν για το κλαμπ.

 

Οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσουμε και να παρακαλάνε να σωθεί ο Ηρακλής για να πάρουν τα χρήματά τους. Θέλω να είμαι αρχικά εντάξει με τη δική μου χρήση και όχι με του Παπαθανασάκη». Δύο μήνες μετά ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει υλοποιήσει την υπόσχεσή του. Χρήματα οφείλονται σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους, μέλη του τιμ καθώς και στο Δημόσιο, σε ΙΚΑ και Εφορία.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X