ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Λιβιεράτος μιλά για τη σχέση που είχε με Βίσση & Αδάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λιβιεράτος μιλά για τη σχέση που είχε με Βίσση & Αδάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε στον Δημήτρη Παπανώτα και στο Happy Day και αναφέρθηκε και σε δύο γυναίκες της ζωής του, την Άννα Βίσση και την πρώην σύζυγό του Εύη Αδάμ.

 

Για την Άννα Βίσση:

 

«Η Άννα είναι από τις καλύτερες σχέσεις που είχα στη ζωή μου και την αγαπάω πραγματικά την Άννα. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα καθημερινά, να μη μιλάμε, να μη βρισκόμαστε καθημερινά ή συχνά, όποτε όμως βρεθούμε υπάρχει αυτή η αγάπη. Σε γάμο αν θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί, ίσως, ίσως και να μην μπορούσε, ήταν και λίγο περίεργη αυτή η σχέση. Αλλά ήταν από τις καλύτερες σχέσεις. Ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, υπήρχε συνεννόηση, αλλά βέβαια και εκεί ήρθαν οι τριβές, οι κόντρες κάποια στιγμή και για αυτό και χάλασε και το γλυκό», είπε ο Λάμπης Λιβιεράτος.

 

Για την Εύη Αδάμ:

 

«Η Εύη μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Μετά που τη γνώρισα είχε πλάκα, γελάγαμε, περνάγαμε καλά. Ήταν να βρεθούμε για ένα βιντεοκλίπ και γνωριστήκαμε. Δεν το κάναμε τελικά τότε. Μετά της είχα πει να βγούμε να πιούμε ένα ποτό. Είδα ότι δεν πολυταιριάζουμε κάποια στιγμή, αλλά μετά που ξαναβρεθήκαμε ψήθηκα λίγο και προχώρησε όλο το θέμα. Τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε, αλλά ταιριάξαμε για να βγάλουμε δύο υπέροχα παιδιά κι αυτό φτάνει για εμένα. Δε μετάνιωσα για τον γάμο μου με την Εύη, γιατί έγιναν αυτά τα δύο πλάσματα. Ήταν το ωραιότερο λάθος της ζωής μου.»

 

Δείτε τα όσα δήλωσε στο βίντεο του zappit.gr:

 

 

X