ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι ειπώθηκε στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, έδωσε το παρών ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Τι ειπώθηκε στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, έδωσε το παρών ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, παρουσία του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ ΠΑΟΚ στο Grand Hotel Palace, το απόγευμα της Τετάρτης 12 Ιουνίου, κατά την οποία:

 

1) Eγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ισολογισμός- Απολογισμός του οικονομικού έτους 2018 (χρήση 01.01.2018- 31.12/2018)

 

2) Εγκρίθηκαν ο Διοικητικός Απολογισμός και τα πεπραγμένα

 

3) Εγκρίθηκε η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

 

Το παρών στη γενική συνέλευση του ΠΑΟΚ έδωσε ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά για τη νέα Τούμπα.

 

«Η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη με προτεραιότητα όλα τα σωματεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, όπως και το μεγάλο πρότζεκτ της Τούμπας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

78 μέλη έδωσαν το παρών στη ΓΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ

 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Θανάση Κατσαρή

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατσαρής είπε: «Η Τούμπα είναι εκτός ημερήσιας διάταξης. Η Τούμπα θα μας απασχολήσει όμως άμεσα. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε πάρει το νταμπλ που μας δίνει την ώθηση για το νέο γήπεδο.

 

Έχουμε στα χέρια μας την απόφαση του Δημάρχου που μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε. Δεν είναι ευκολo, πρέπει να γίνουν πολλά άλλα έχουμε τον Δήμαρχο που δεν θα τον πιέσουμε, αυτός θα μας πιέσει. Όταν τελειώσουν τα διαδικαστικά και αφού έχουμε την οικονομική άνεση, πολύ σύντομα θα έχουμε το νέο γηπεδο. Ελπίζω να μην χρειαστεί άλλη θητεία για το νέο γήπεδο».

 

 

Ο Θανάσης Κατσαρής καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Ζέρβα που χειροκροτήθηκε από όλη την αίθουσα: “Επιτέλους έχουμε δικό μας Δήμαρχο. Τον θέλουμε Δήμαρχο της πόλης αλλά παράλληλα να ικανοποιεί τα θέματα του ΠΑΟΚ. Δεν θα χρειάζεται να τον ενοχλούμε, αυτός θα μας ενοχλεί. Γνωρίζει τα θέματα που άπτονται του γηπέδου και αυτός θα τα προχωράει για εμάς. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί όταν τον χρειαστήκαμε ήταν πάντα παρών.

 

Είναι από τις ευτυχέστερες γενικές συνελεύσεις γιατί είμαστε νταμπλούχοι Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε με τις προσπάθειες του Ιβάν Σαββίδη, του προπονητή και των παικτών να κατακτήσει το νταμπλ αν και έπρεπε να το γιορτάσουμε για δεύτερη χρονιά. Είναι η δεύτερη χρονιά που θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι νταμπλούχος. Εύχομαι και η συνέχεια να είναι καλύτερη. Δεν το εύχομαι απλώς, αλλά το πιστεύω.

 

Ομως και οι επιτυχίες των τμημάτων του Α.Σ. δεν σταματούν. Τα τελευταία χρόνια το βόλεϊ κατακτά τίτλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα κομπάρσος και ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Χάρη στην προσπάθεια που κάνουμε και την συνδρομή του μεγάλου χορηγού του κ.Τσαλόπουλου, η ομάδα είναι αυτάρκης και πρωταγωνιστεί.

 

Το γυναικείο χάντμπολ, το γυναικείο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστούν διαρκώς. Δεν καθιερώνουν το Κύπελλο για να μην είμαστε και εκεί νταμπλούχοι. Το γυναικείο βόλεϊ μας κάνει τα τελευταία χρόνια χαρούμενους. Κατόρθωσε μέσα σε τρία χρόνια παρότι του έβαλαν τρικλοποδιές, με τον μεγάλο χορηγό κ.Αμοιρίδη όχι μόνο του βόλεϊ αλλά όλου του ερασιτέχνη, να φέρει επιτυχίες. Όλα τα τμήματα μας έχουν χορηγό τον Κώστα Αμοιρίδη.

 

Γενικά ολα τα τμήματα τα τελευταία χρόνια κινούνται σε υψηλά επίπεδα, με κατακτήσεις πρώτων θέσεων. Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί η πορεία σε όλα τα τμήματα από το ανδρικό μέχρι το γυναικείο ποδόσφαιρο. Θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση όλων, γιατί όσο περνάει ο καιρός όλα λειτουργούν πιο δύσκολα. Με διαρκείας, με την εξεύρεση ενός χορηγού, με τη συμμετοχή στον ερασιτέχνη θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Έχουμε δίπλα μας τον Ιβάν Σαββίδη, τον Αμοιρίδη, τον Τσαλόπουλο αλλά χρειαζόμαστε και τους λιγότερο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δεν χωράει σε κανέναν, δεν χωράει στην εφορία, στο ΙΚΑ, στους αθλητές του. Αν εξαιρέσουμε αυτόν τον μήνα που διανύουμε με μερικές χιλιάδες ευρώ, έχουμε ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες.

 

Εχουμε ρυθμίσει τις εκκρεμότητες με το παλατάκι, με το ρεύμα, το νερό, τα δημοτικά τέλη. Όλα τα έχουμε ρυθμίσει και είναι ένα ποσό της τάξης των 600 χιλιάδων. Ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα».

 

 

X