ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η λίστα των παικτών του Απόλλωνα Πόντου προς αποχώρηση

Η λίστα των παικτών του Απόλλωνα Πόντου προς αποχώρηση

Ποιοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου είναι πιθανό να μη συνεχίσουν τη νέα χρονιά στην ομάδα

 

Ολα δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η οικογένεια Καλαϊτζίδη θα συνεχίσει να επενδύει στον Απόλλωνα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην τελευταία προπόνηση, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη. Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα περίοδο, κάτι που αναμένεται να αρχίσει από τα μέσα της εβδομάδας.

 

Μέχρι τις 10 Ιουνίου αναμένεται να έχουν ενημερωθεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αν υπολογίζονται ή όχι για τη νέα περίοδο, ούτως ώστε να γνωρίζουν πώς θα κινηθούν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι παίκτες. Ως προς τους υποψήφιους προς αποχώρηση; Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι φυσικά, όμως ίσως από τώρα διαφαίνεται ποιοι είναι πιθανό να μη συνεχίσουν με τα κοκκινόμαυρα. Καταρχάς, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ο δανεισμός του οποίου από την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και επιστρέφει.

 

Ο Γιόναθαν Λόπεθ έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει επίσης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και για τους Ηλιάδη και Κυβελίδη, χωρίς πάντως κάτι να θεωρείται βέβαιο. Σε ό,τι αφορά τα διοικητικά, αυτό που απασχολεί προς το παρόν είναι τα διαδικαστικά για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

 

Στη Νάουσα ο Μπαλτίδης

 

Θετικής αποδοχής έτυχε η απόφαση του ερασιτέχνη για συνεργασία με το Φώτη Μπαλτίδη στις ακαδημίες του συλλόγου. Μάλιστα, ο επικεφαλής των ακαδημιών χθες βρέθηκε στη Νάουσα, όπου τσέκαρε τις εγκαταστάσεις για την προετοιμασία που θα πραγματοποιήσουν ορισμένα τμήματα των τμημάτων υποδομής.

X